Po vstupenkách na Let's Dance turné za opäť iba zaprášilo, v ponuke už zostali len tie najdrahšie. Ich cena je...

Počas veľkého finále tanečnej šou Markíza odtajnila ďalšie štyri mestá, v ktorých bude mať Let's Dance turné svoju zastávku. Po vstupenkách sa len tak zaprášilo.

07.05.2024 14:00
Janka Kovalčiková a Vilém Šír vo finálovom kole... Foto:
Janka Kovalčiková sa stane takisto súčasťou Let's Dance turné.
debata

Let's Dance turné televízia Markíza ohlásila počas semifinále šou, kedy po spustení predaja vstupeniek doslova spadol systém ticketportal – záujem o vstupenky bol enormný. O odpočítavanie štartu predaja sa vtedy postarala dvojica Ján Koleník a Nela Pocisková. Práve oni sa stali prvou potvrdenou dvojicou, ktorá si na jesennom turné zatancuje.

Svarinská, Gáboríková, Kanócz... Červený koberec finále Let's Dance
Video

Počas veľkého finále Let’s Dance Markíza odtajnila ďalšie štyri mestá, v ktorých bude mať Let's Dance turné svoju zastávku. Ide o mestá Martin, Nitra, Trenčín a Trnava. A keďže sa vstupenky opäť takmer vypredali už počas priameho prenosu, aj v týchto mestách Markíza pridáva ďalšie predstavenia. "Sme nesmierne vďační za obrovský záujem o vstupenky na naše jesenné Let’s Dance turné. Aby sme potešili fanúšikov vo všetkých regiónoch Slovenska, pridávame podujatia v ďalších štyroch mestách a už teraz môžem prezradiť, že neostane iba pri nich,“ povedal Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza. Na stránke ticketportalu boli v utorok ráno vstupenky na večerné predstavenia takmer vypredané, v Trnave, Nitre či Trenčíne zostávajú na večerné predstavenia voľné už len miesta pri VIP stoloch, ktorých cena je 200 eur.

jablonský, lenčešová Čítajte viac Let's Dance má víťaza, Slovensko nového miláčika! Oberie Jablonský Koleníka o jeho tituly? Odpoveď kráľa parketu je jednoznačná

Markíza potvrdila aj ďalšie mená účinkujúcich spomedzi známych tvárí. Diváci sa môžu tešiť na vystúpenia Jany Kovalčikovej, Gabriely Marcinkovej a Adama Bardyho. Po Pociskovej a Koleníkovi tak do zoznamu pribudla ďalšia víťazka šou.

Ivana Gáborík Surovcová a Marián Gáborík Čítajte viac O šok na červenom koberci sa pred finále Let's Dance postaral Dubayovej partner. Objektívy zaujala Svarinská aj Gáboríkovci

"Návštevníci Let's Dance turné sa môžu tešiť na všetko, čo na tejto šou tak milujú – fantastické výkony celebritných aj profesionálnych tanečníkov, nezabudnuteľné vtipné hlášky porotcov a sprievodné slovo skvelých moderátorov. Nebudú chýbať ani obľúbení tanečníci z tanečnej skupiny KRS Movement pod vedením skvelého choreografa Miňa Kereša,“ doplnil Michal Borec.

Oberie Jablonský Koleníka o jeho tituly? Odpoveď kráľa parketu je jednoznačná
Video
Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...
Moderátorka Lucia Hlaváčková v kreácii od...
+31Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance turné

+ Ak vás niečo desí, rýchlo to spravte, potom vás už nebude mať čo desiť.
Nákup kvalitných vecí za dobrú cenu...

+ Jedzte pravidelne po malých dávkach, budete sa tak cítiť lepšie.
Vyjednávanie o lepších cenách môže zlepšiť vašu...