Denník N

Prečo je koncert Jarra s Brianom Mayom v Bratislave zadarmo? Lebo otvorí festival, kde sú iné hviezdy

Vizualizácia koncertu Jeana-Michela Jarra v Bratislave: publikum bude stáť na bočnom parkovisku v Inchebe, za pódiom bude Most SNP s reštauráciou UFO, ktorý bude súčasťou šou. Foto - Starmus festival
Vizualizácia koncertu Jeana-Michela Jarra v Bratislave: publikum bude stáť na bočnom parkovisku v Inchebe, za pódiom bude Most SNP s reštauráciou UFO, ktorý bude súčasťou šou. Foto – Starmus festival

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Keď počas tohto týždňa pôjdete okolo bratislavskej Incheby, na parkovisku medzi ňou a mostom SNP uvidíte rásť veľké pódium. Stavia sa na nedeľu 12. mája, keď tam bude hudobno-vizuálna šou, ktorú spolu pripravujú dve veľmi známe mená.

„Bude to ako zatmenie slnka, niečo, čo sa dá vidieť raz za čas,“ tvrdí Jean-Michel Jarre. Francúzsky skladateľ vytvoril špeciálny projekt s názvom Bridge from the Future a naživo ho predvedie s gitaristom Brianom Mayom zo skupiny Queen.

Po prvýkrát si spolu zahrajú na jednom pódiu a ich koncertná premiéra sa bude dať vidieť zdarma.

Areál je

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Hudba

Kultúra

Teraz najčítanejšie