Poriadne im zavarila: Na Rihannu čakali všetci do poslednej chvíle, ona zostala doma... Ignorovala vari módnu akciu roka?

Všetci na ňu čakali, ona neprišla. Poriadny šok spôsobila novinárom, ale aj fanúšikom módy speváčka Rihanna na akcii MET Gala.

07.05.2024 08:14
Speváčka Rihanna v kreácii Valentino Haute... Foto: ,
Speváčka Rihanna v kreácii Valentino Haute Couture na MET Gala v roku 2023.
debata

Slávna barbadoská hviezda bola očakávaným hosťom veľkolepého gala v Metropolitnom múzeu, ktoré sa koná každoročne pri príležitosti otvorenia módnej výstavy. Už niekoľko dní vopred bolo potvrdené, že 36-ročná Rihanna dorazí a všetci s napätím očakávali, čo si oblečie.

Tyla Čítajte viac Úchvatná Zendaya ponúkla démonickú krásu, Lopez ilúziu nahoty a Penelope Cruz so Šarapovovou boli ako z rozprávky: MET gala opäť ošiaľom módy

Speváčka sa totiž v minulosti postarala o doslova kultové momenty na červenom koberci, keď sa napríklad objavila v kreácii pripomínajúcej pápežské rúcho či model pompéznej kreácie čínskeho ateliéru s plášťom s priemerom niekoľko metrov.

Herečka Zendaya v prvom z jej večerných lookov...
Herečka Demi Moore bola opäť neprehliadnuteľná.

V pondelok 6. mája sa však napokon Rihanna na známe schody vedúce do Metropolitného múzea nepostavila. „Ochorela. Musela zostať doma, lebo dostala chrípku,“ uviedol pre magazín People zdroj z okolia speváčky. Ona sama však nič nekomunikovala a ani sa k neprítomnosti na módnej akcii roka nevyjadrila. Ešte pár dní pred konaním slávnostného podujatia sa zúčastnila v Miami na akcii, kde podporila svojho partnera ASAP Rockyho.

zväčšiť Rok 2018: Speváčka Rihanna v kreácii Masion... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Rok 2018: Speváčka Rihanna v kreácii Masion Margiela Couture na otvorení výstavy Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination v rámci MET Gala. Rok 2018: Speváčka Rihanna v kreácii Masion Margiela Couture na otvorení výstavy Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination v rámci MET Gala.

Hoci Rihanna na podujatie nedorazila, o slávne mená núdza určite nebola. Bezmála dve stovky celebritných hostí a ďalšie dve tvárí menej známych získalo možnosť prejsť sa po schodoch a užiť si párty, na ktorú vstupenka stojí od 75-tisíc dolárov vyššie a ktorá pomáha zbierať finančné prostriedky na fungovanie múzea. Minuloročný výťažok dosiahol sumu 22 miliónov dolárov. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #choroba #Rihanna #neúčasť #MET Gala

+ Svoje bolesti nezaháňajte len liekmi, mali by ste vedieť príčinu.
Preneste sa už cez to, že ste raz v živote...

+ Pravidelné prestávky počas práce znižujú stres a zvyšujú produktivitu.
Nerobte si z nikoho srandu, ani vy ste...