Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
6. mája 2024, 16:50
Čas čítania 0:27

„Obyčajný chlap z dediny“ Huliak požičal SNS až 220-tisíc. Pôvod peňazí odmieta vysvetliť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Huliak o sebe zvykne hovoriť, že je „obyčajný chlap z dediny“, no disponuje obrovským hnuteľným aj nehnuteľným majetkom.

Poslanec Rudolf Huliak odmieta vysvetliť, odkiaľ zohnal 220-tisíc eur. Túto peňažnú sumu  požičal strane SNS minulý rok pred parlamentnými voľbami, informujú Aktuality.

Práve vďaka SNS sa Huliak dokázal vlani prvýkrát prebojovať do vysokej politiky, stal sa poslancom parlamentu. Starosta obce Očová Huliak vlastní zbrane v hodnote 50-tisíc eur, striebornú tehlu, štvorkolku aj autá. Odkiaľ zohnal peniaze na 220-tisícovú pôžičku pre SNS, nie je jasné. Huliak o sebe paradoxne zvykne hovoriť, že je „obyčajný chlap z dediny“. 

Ďalším paradoxom v tomto kontexte je, že poslanec Huliak navrhuje zákon namierený proti mimovládkam. Ten je podľa rétoriky koalície, ktorej je súčasťou, snahou o zvýšenie transparentnosti financovania mimovládnych neziskových organizácií. Huliak sám však nechce uviesť pôvod svojich peňazí. 

Rudolf Huliak.
Rudolf Huliak. Zdroj: TASR/Jakub Kotian
Domov
Zdieľať
Diskusia