Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Milé gesto v top súťaži. Hráčov klubu vyprevadili na trávnik namiesto detí ich matky

Nečakaný pohľad sa naskytol fanúšikov v aktuálnom kole najvyššej španielskej súťaže La Ligy. Futbalisti Getafe nastúpili na zápas proti Bilbau s neobvyklými osobami po svojom boku.

05.05.2024 11:28
Getafe Foto:
Futbalistov Getafe priviedli pred ligovým zápasom na trávnik ich matky.
debata

Namiesto tradičných detí sprevádzali hráčov Getafe staršie dámy. Išlo o matky futbalistov, ktorým chcel klub originálne zablahoželať k blížiacemu sa sviatku.

„Najvýnimočnejší deň. Deň matiek u nás na štadióne,“ umiestnil klub komentár aj video na sociálne siete. Zábery z nezvyčajného úvodu sa rýchlo rozšírili na internete.

Fanúšikovia si všimli, že klub z predmestia Madrid prichystal matkám aj dresy s ich menovkami. Oceňovali pekné gesto. Britské bulvárne médiá spozorneli, keďže Masona Greenwooda, ktorý je v Getafe na hosťovaní z Manchestru United, sprevádzala mama Melanie.

Rodičovský dozor ale futbalistom Getafe šťastie nepriniesol. Práve naopak. Athleticom prehrali 0:2 napriek tomu, že hostia z Bilbaa dohrávali zápas po dvoch vylúčeniach s deviatimi hráčmi.

V úplnom závere stretnutia zahodil domáci Greenwood pokutový kop. Prehra najskôr definitívne vzdialila pre klub miesta zabezpečujúce miesto v pohárovej Európe.

Platy trénerov účastníkov ME vo futbale 2024 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Pozrite si ročné platy trénerov všetkých 24...
debata chyba
Viac na túto tému: #Getafe #la liga