Dekadentný sexepíl, temná duša... dizajnérka luxusnej bielizne sa vracia ku koreňom, odvážnu kolekciu uviedla v lokácii, ktorá berie dych

Tvorba spodnej bielizne na mieru je jedným z unikátnych prístupov v rámci odevného dizajnu. V domácom - slovensko-českom priestore - sa jej venuje už niekoľko rokov dizajnérka Tereza Vu.

04.05.2024 18:05
debata
Modelky v kolekcii dizajnérky Terezy Vu... Foto: Matyáš Matlach
Tereza Vu, Temná duša Modelky v kolekcii dizajnérky Terezy Vu nazvanej Temná duša, ktorú autorka prezentovala na fest1vale v Ostrave v rámci programu sekcie ÚNOS by Virvar.

Česká rodáčka, ktorá dizajn vyštudovala na London College of Fashion, sa už roky venuje jedinečnému segmentu a za svoju kariéru si postupne vybudovala unikátnu pozíciu. Jej prístup k intímnemu odevu sa odohráva na úrovni couture techník, takmer všetko tvorí výlučne ručne, pracuje s najluxusnejšími materiálmi a do jednotlivých dizajnov vkladá nielen svoj talent a inšpirácie, ale aj vycibrený prístup.

Modelka na prehliadke Farah Kimia v priestoroch Dolných Vítkovíc v Ostrave. Kimia prezentovala novú kolekciu v rámci programu sekcie ÚNOS by Virvar na akcii fest1val. Čítajte viac Do kože obliekla aj prezidentku Čaputovú, teraz vypustila šelmy v Ostrave. Farah Kimia nadchla hostí pompéznou šou

Na podujatí fest1val v Ostrave, kde sa Tereza predstavila v rámci programu módnej sekcie ÚNOS by Virvar, uviedla zbrusu novú kolekciu. Tentoraz sa ku slovu dostala výlučne čierna farba, ale Vu sa postarala aj o zaujímavé prekvapenie, ktoré ocenili mnohé jej klientky. K odevom, ktoré sú zvyčajne skryté pod šatami, pridala aj šaty samotné.

Modelky v kolekcii dizajnérky Terezy Vu...
Modelka v kolekcii dizajnérky Terezy Vu...
+12Modelky v kolekcii dizajnérky Terezy Vu...

„Kolekcia je úplne nová tým, že neobsahuje len spodnú bielizeň, ale aj šaty inšpirované spodnou bielizňou, takže v každom z modelov je tak nejakým spôsobom bielizeň zakomponovaná,“ vysvetlila pre Pravdu Tereza Vu. Ako zdôraznila, na trendy sa veľmi nehrá a neriadi sa nimi. Dôležité je pre ňu aktuálne rozpoloženie, inšpirácia okolitým svetom.

Temná duša, dekadentný sexepíl - dizajnérka luxusnej bielizne Tereza Vu sa vrátila aj k odevom
Video
Zdroj: Zdeno Gáfrik

„Čierna farba bol zámer. Názov kolekcie je Temná duša. Čierna mi príde autentická a veľmi vhodná pre túto kolekciu. Asi aj z hľadiska hudby a choreografie možno diváci zaznamenali, že vlastne prehliadka je dekadentná, povedala by som, že až depresívna. A to bol zámer,“ doplnila dizajnérka.

zväčšiť Dizajnérka Tereza Vu uviedla na fest1vale v... Foto: Kuba Zeman
Tereza Vu, Temná duša Dizajnérka Tereza Vu uviedla na fest1vale v Ostrave v rámci programu sekcie ÚNOS by Virvar novú kolekciu haute couture bielizne, ktorú tentoraz doplnili aj odevy.

Návrat k odevu, ktorému sa pôvodne venovala aj v rámci štúdia v Anglicku, nebude pravdepodobne posledný. Ako prezradila Vu po prezentácii svojej kolekcie v Ostrave, práve pri tvorbe tejto novej kolekcie zistila, že ju zase začal dizajn baviť aj trochu iným smerom.

„Je možné, že v ňom budem pokračovať,“ naznačila s úsmevom. Prezradila tiež, ako vníma prostredie Ostravy, kde sa prezentovala vôbec prvýkrát a či neplánuje kooperáciu s niektorým z módnych kolegov. Viac si pozrite v našom videu a celú kolekciu nájdete v galérii.

Moja bielizeň zdvihne ženám sebavedomie, ale neškatuľkujme, ako má vyzerať, čo je ženské
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #luxus #odev #spodná bielizeň #Tereza Vu #UNOS by Virvar

+ Učenie sa niečomu novému každý deň vám dodá pocit spokojnosti.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Doprajte si čas na čítanie kníh, rozširuje obzory a prináša radosť.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie veci,...