Kancelárie v Karlovej Vsi – nový biznis raj pri Železnej studničke

Pre úspešné spoločnosti je dnes už samozrejmosťou mať reprezentatívne kancelárie v atraktívnej lokalite. Pokiaľ túžite po prestížnej business adrese s výbornou dostupnosťou a komplexným zázemím pre váš tím, stačí sa pozrieť na Karlovu Ves. Táto mestská časť sa stáva žiadanou lokalitou pre kancelárske projekty najvyššieho rangu.

zdroj: https://www.westend.sk/galeria/

Ak hľadáte kancelárie v Karlovej Vsi, pozrite sa na komplex Westend, ktorý určuje nové trendy v oblasti pracovného prostredia.

Westend Tower

Westend Tower je vlajkovou loďou komplexu, ktorá ako prvá prilákala významných nájomníkov. Budova s celkovou prenajímateľnou plochou 34 500 m2 ponúka priestory od 500 m2 až po celé podlažia. Na každom kroku je cítiť vysoký štandard a prémiové materiály.

Okrem reprezentatívnych kancelárskych priestorov triedy B môžu nájomníci Westend Toweru využiť množstvo služieb. K dispozícii sú zasadačky, recepcia, online systém nahlasovania porúch, 24-hodinová strážna služba, parkovanie pri budove a v garáži, kantína či nepretržitá prevádzka 3 výťahov.

zdroj: https://www.volnekancelarie.sk/nehnutelnost/westend-tower/

Westend Square

Súčasťou komplexu je aj Westend Square na Lamačskej, ktorej celková prenajímateľná plocha presahuje 18 tisíc m2. Medzi jej nájomníkov patria firmy ako Siemens, Boiron, či Generali Poisťovňa. Môžete si tu prenajať špičkové kancelárie triedy A s moderným vybavením a počas prestávky zájsť na obed do reštaurácie či na kávu a zákusok do kaviarne.

zdroj: https://www.westend.sk/galeria/

Westend Plazza

7-podlažná budova je stelesnením moderných a progresívnych kancelárskych priestorov. Poskytuje útočisko náročným klientom z prostredia medzinárodných korporácií i menším firmám a značkám.

Westend Plazza sa od väčšiny administratívnych budov líši food courtom pre 270 ľudí. Nemá štandardnú kantínu, môžete si tu vychutnať grécku, indickú, thajskú, americkú i vietnamskú kuchyňu.

Na relax po práci alebo počas obednej prestávky slúži pokojná oddychová zóna s fontánou. Parkovisko je ozaj štedré, na štyroch podlažiach pojme viac ako 1100 áut.

zdroj: https://www.volnekancelarie.sk/nehnutelnost/westend-plazza/

Westend Gate

Westend Gate na Dúbravskej pozostáva z 9-podlažných budov A a B, pričom disponuje 3 podzemnými podlažiami s parkoviskom. Atraktivitu Westend Gate znásobuje blízkosť Železnej studničky – najvyhľadávanejšej a najzelenšej časti mesta.

Budova je maximálne zabezpečená vďaka smart protipožiarnemu systému a 24-hodinovému monitorovaniu objektu. Nechýbajú ani kvalitné reštaurácie a kaviarne.

zdroj: https://www.volnekancelarie.sk/nehnutelnost/westend-gate/

Westend Court

Westend Court ponúka kancelárie, obchodné a skladové priestory na 9 nadzemných podlažiach. Kancelárie si môžete flexibilne upraviť podľa požiadaviek. Pracovné prostredie v Westend Court je moderné, vzdušné a príjemné. Budova má inteligentnú protipožiarnu ochranu a nepretržitú kontrolu vstupov, najnovšiu klimatizáciu a extra rýchly internet.

Výhodou je výborná dostupnosť, nachádza sa v blízkosti diaľničného obchvatu a prístupných ciest vedúcich do centra Bratislavy. Priamo pred vchodom je zastávka MHD. Samozrejmosťou je parkovanie v podzemných garážach s 329 miestami.

Pre zamestnancov sú k dispozícii služby ako jedáleň, reštaurácia či kaviareň priamo v objekte. Okrem toho tu nájdete aj ďalšie prevádzky ako banky, obchody a ďalšie služby v susedných budovách Westend komplexu.

zdroj: https://www.westend.sk/galeria/

Karlova Ves je ideálnym miestom na prácu

Pokiaľ hľadáte prémiové kancelárske priestory v atraktívnej lokalite s bohatou občianskou vybavenosťou, rozhodne zvážte možnosti, ktoré ponúka Karlova Ves. V tejto dynamicky sa rozvíjajúcej mestskej časti nájdete kancelárske projekty zodpovedajúce dnešným najvyšším nárokom na pracovné prostredie. S Westend komplexom sa Karlova Ves stáva novým business centrom Bratislavy, ktoré priťahuje tých najlepších.

ZDIEĽAJ NA:

Zapojte sa do diskusie. Vaše názory sú vítane!

komentárov