Zelená dohoda (Green deal) nemá s ekológiou nič spoločné. Je to progresivistická ideológia vedúca k hospodárskemu úpadku a horšej ekológii. V eurovoľbách nevoľte PS, lebo skončíte ako žobráci!

Experti varujú, že demenciu spôsobujúce prióny z covidových vakcín môžu byť nákazlivé


Print Friendly, PDF & Email

Experti varujú, že demenciu spôsobujúce prióny z covidových vakcín môžu byť nákazlivé

(Cassie B., Natural News) Jedným z vážnejších vedľajších účinkov spojených s covidovými mRNA vakcínami je demencia a prióny, ktoré sú zodpovedné za to, že sa u ľudí rozvinie toto ochorenie, ktoré môže byť nákazlivé.

Problém pramení zo skutočnosti, že pri prepise vakcínového mRNA na hrotový proteín môže nastať posun, čo spôsobí, že namiesto hrotového proteínu sa vytvorí prión. Prión je proteínová infekčná častica, ktorá je zodpovedná za neurodegeneratívne choroby u ľudí a zvierat, vrátane Creutzfeldt-Jacobovej choroby.

Tieto infekčné proteíny sú schopné skladať sa niekoľkými rôznymi spôsobmi a aspoň jedna z týchto permutácií sa môže preniesť na iné proteíny, ktoré sa v podstate infikujú a takto potom vzniká ochorenie, ktoré je v niektorých ohľadoch podobné vírusovým infekciám.

Choroby pochádzajúce z priónov sa ťažko liečia, pretože prióny dokážu prežiť aj extrémne podmienky, ktoré za normálnych okolností ničia patogény a nukleové kyseliny.

Obavy ohľadne potenciálu covidových vakcín spôsobiť takýto problém existovali už od prvých dní očkovania. V rozhovore z roku 2021 Dr. Stephanie Seneffová povedala, že sa obáva, že by vakcíny proti covidu mohli viesť k množstvu neurologických chorôb založených na priónoch, vrátane Alzheimerovej choroby.

Tieto obavy vyjadrila v článoku publikovanom v odbornom časopise International Journal of Vaccine Theory, kde zároveň vysvetlila mechanizmy vzniku priónovych ochorení. Uviedla, že hrotový proteín z vakcín by mohol viesť k priónovým ochoreniam, pretože sa viaže na iné proteíny v tele a spôsobuje ich nesprávne poskladanie, výsledkom čoho sú nové prióny.

Odvtedy sa objavilo viac dôkazov, že presne toto sa u niektorých ľudí deje. Existuje mnoho správ o ľuďoch, ktorí mali neurologický zdravotný problém krátko po očkovaní, vrátane prípadov Creutzfeldt-Jakobovej choroby.

Za normálnych okolností ide o veľmi zriedkavé ochorenie. Teraz sa však u zaočkovaných ľudí začalo objavovať častejšie, než by sa dalo očakávať v bežnej populácii.

Žiaľ, niektorí odborníci sa domnievajú, že prióny sú primárnou molekulou, ktorú zo seba vylučujú ľudia zaočkovaní covidovými vakcínami. Ak vznikli v dôsledku posunu pri prepise mRNA, mohlo by to mať vážne dôsledky vzhľadom na ich rolu, ktorú zohrávajú pri demencii.

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Dr. Kevin McCairn, britský neurovedec, v roku 2013 uviedol v časopise Journal of Theoretical Biology (Žurnál teoretickej biológie), že prióny, ktoré vznikli posunom pri prepise génov, sú infekčné a môžu sa prenášať z jedného človeka na druhého.

Tiež sa verí, že prióny zohrávajú úlohu pri takzvanom „dlhom covide“ a podobných symptómoch, ktoré zažívajú očkovaní jedinci. Dokonca existujú dôkazy, ktoré naznačujú, že „dlhý covid“ je zapríčinený skôr vakcínou než vírusom.

Jedna štúdia z roku 2024 zistila, že 96,7% ľudí, ktorí trpeli na „dlhý covid“, boli zaočkovaní.

Nová veľká štúdia odhaľuje množstvo vedľajších účinkov vakcín proti Covidu-19

Demencia je zničujúce ochorenie, ktoré sa nedá vyliečiť a ktoré môže mať negatívny vplyv nielen na pacientov, ale aj na ich blízkych, a to v priebehu mnohých rokov.

Bohužiaľ, to nie je jediný problém, ktorého sa ľudia musia obávať, pokiaľ ide o vakcíny proti Covidu-19. Doteraz najväčšia štúdia o vedľajších účinkoch očkovania bola publikovaná vo februári 2024 v časopise Vaccine.

S financovaním z amerického Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC), Kanadského inštitútu pre výskum zdravia a Úradu verejného zdravotníctva provincie Ontario, vedci skúmali riziko „nežiaducich udalostí osobitného záujmu“ po očkovaní proti Covidu-19.

Po preskúmaní údajov z ôsmich krajín zahŕňajúcich viac ako 99 miliónov ľudí, ktorí dostali vakcínu, identifikovali niekoľko nebezpečných vedľajších účinkov, vrátane zvýšeného rizika zápalu srdca (myokarditída a perikarditída), rôznych neurologických stavov (transverzálna myelitída a Guillain-Barreov syndróm) a krvné zrazeniny v mozgu.

Hoci mnohé z týchto zdravotných stavov sú nebezpečné samy o sebe, môžu viesť aj k dlhodobým následkom, ako je srdcový infarkt, mŕtvica, paralýza či dokonca smrť.

Stop Candida

Autor: Cassie B., Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. V tom případě, když jsou „naočkovány“ miliardy lidí a k tomu další miliardy jinými „vakcínami“, z toho vyvozuji jeden jediný závěr = KAŽDÝ SE NAKAZÍ VYLUČOVÁNÍM..

    • dosť možné
      aj to pravdepodobne bolo tak ako píšeš navrhnuté, aby nikto neušiel

    • https://drtesslawrie.substack.com/p/rubbery-clots-and-prion-like-proteins
      Třeba ta metyl.modř by mohla být řešením.Ale já bych moc nepodceňovala sílu organismu a lidského ducha AIDS taky měl za úkol vylidnit Afriku a ono se to nepovedlo .Tělo se přirozeně čistí,ale ti co mají to svinstvo napíchané furt něco produkují.

    • gatesa som s všimla už asi pred 30 – rokmi / asi aj skôr/ a už vtedy sa vysmieval, že nás je veľa a je potrebné redukovať abyvateľstvo, desaťročia likvidoval vakcínami ľudí v Afrike, deti, … vyzabíjal stovky miliónov a ešte aj dnes je takmer veľavážený vedec a donor vakcinácie !!!
      My ľudia, sme osprostelí, dovoľujeme takýmto masovým vrahom ničiť životy ľudí, produkovať milióny postihnutých a pred našimi očami prebieha genocída za našej pasívnej asistencie !!!

      • Ta depopulacia Gatesovi niejako cez vakcíny nevychádza ľudí na planéte stále pribúda ked je ten pocet 8 miliárd pravdivý som zvedavý ci na depopulaciu použijú jadrové zbrane

        • Objektívne

          Máš pravdu, vakcíny nodstránia 90% zbytočných jedlíkov, urobí to niečo iné.

        • Jadrové zbrane sú slabé. Kvalitné riešenie je homosexualita. Tá zaručene vyhladí populáciu. Nákaza je v očkovacích komároch.

        • Vojna je najstarší a najviac osvedčený spôsob depopulácie a satanistami aj najviac obľúbený, lebo je pri ňom najviac utrpenia a najviac krvi a to oni radi…

      • vidím to stejně

    • Genocida!

    • Presne tak. Ak je očkovaných na Slovensku približne 50%, potom, ak sú tvrdenia uvedené v článku pravdivé, sa musí čoskoro „nakaziť“ celá populácia SR. Nikto nemá na čele napísané, či je očkovaný mRNA vakcínou, alebo nie. Samozrejme, neplatí to len pre SR. Predpokladám, že ani Bill Gates nevie, či (a kedy) sa stretol s očkovaným človekom.

      • Třeba mají nějaký elixír,který to svinstvo vyloučí.
        Když tahle komedie začala,tak někde na alternativě jsem zaslechla,že těm očko není pomoci ,ale dá se prý zabránit aby už nebyli infekční pro okolí.
        Stejně jako v případě moru,tak asi zůstanou odolní jedinci, kteří ji budou předávat dalším generacím.

      • Možno nie každý každý nakazený neočkovanec ochorie, zrejme bude závisieť aj na jeho imunite, priónovej náloži, ktorej bude vystavený (je rozdiel, ak niekto stretne na ulici očkovanca na 1 minútu a podá si s ním ruku, alebo či je očkovanec jeho/jej manželka/manžel a spia spolu v jednej posteli každý deň) a ďalšie faktory.

    • Galaxia andromeda

      Prion je poskodena bielkovina nie klasicky virus tvori sa v mozgu a ich prenos je mozny konzumaciou nakazeneho jedinca( zombie virus zerem mozky) prenosom infikovanymi lekarskymi nastrojmi a spike co ho vyvolava sa prenasa krvou to znamena ako aids suloz injekcie a transfuzia krve. Ano aj nenapichani mozu mat priony ak sulozia s napichanimi jedincami cez spike protein. Inai by ste sa nakazili len konzumaciu pozor aj konzumaciou kostnej mucky s takych jedincov! Pripad choroby sialenych krav je ukazkovy takze pozor na jedlo!!!

  2. ….A teraz tú o zlom vlkovi….

  3. tak je to jasné,proč si lidi volí dementy.Jsou nakažení mentální retardací a tím se vysvětluje ta většina. My,co jsme neočkovaná menšina a volíme ty nejlepší z nás,nemáme šanci.Moudrost není sto v této demokratůře vyhrát. Už to prokázali i američtí vědci.

  4. Miroslav Jarolimek

    Ty svine se snazi likvidovat svetovou populaci od osmdesatych let a dari se jim to skvele,co tak jim to oplatit.
    Jestlize tyto kreatury a vrazi lidstva nemaji svedomi tak je potreba jim vysvetlit ze to jsou oni kdo stratil prirozeny narok na zivot.

  5. Sursum Corda!

    Pre doplnenie pozrite aj tu:
    https://akw.sk/prionove-ochorenia-a-vakcina/

    Urobte si názor sami…

  6. Trump se v rozhovoru pro časopis TIME opět chlubí „fenomenální“ operací Warp Speed

    https://aktax.cz/trump-se-v-rozhovoru-pro-casopis-time-opet-chlubi-fenomenalni-operaci-warp-speed/

  7. USA: Netanjahu má absolutní diplomatickou imunitu proti zatykači ICC za genocidu a válečné zločiny

    https://aktax.cz/usa-netanjahu-ma-absolutni-diplomatickou-imunitu-proti-zatykaci-icc-za-genocidu-a-valecne-zlociny/

  8. Galaxia andromeda

    Je to v krvi takze sa to siri krvou ako aids a teda preniest to na vas moze napichany len transfuziou krvi, pohlavnym stykom, injekcnou striekackou a pre labuznikov mocom v ktorom je krv ak ho budu pit.
    Suloz sa stava prenasacom. Tak sa siril aj covid naco boli ludom handry na ksichte ked vecer spoli sulozili nerozumiem doteraz.
    To ze napichani hlupnu je realny fakt.

  9. U nás to je aj dedicne, ale po vaxe ide príbuzný tak dole, že som sa s takým niečím nestretla.

Pridajte komentár

*