back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Ďalší poplach na celom území Ukrajiny

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ruská okupačná armáda si dnes v bombardovaní Ukrajiny dáva záležať. Ďalší poplach postupne na celom území Ukrajiny bol vyhlásený o 17:34.

Je 19:36 a je tu ďalší nálet a ostreľovanie ukrajinského územia Ruskou armádou.

Povedané inak, keď aj prokremelskí trollovia na území nateraz bezpečných krajín NATO spamujú verejný internetový priestor nezmyselnými príspevkami, obyvatelia Ukrajiny vrátane detí nemajú kľudnú ani hodinu. Letecké útoky na Ukrajinu smerujú od východu.  Až neskôr sa dozvieme, koľko panelákových bytov zasiahli rakety vystrelené Ruskou armádou a čo sa ruským pilotom podarilo na Ukrajine zničiť tentokrát.

Postupné vyhlasovanie poplachu o 17:34:

Postupné vyhlasovanie poplachu na Ukrajine o 19:35:

- Článok pokračuje pod reklamou -

Čítajte aj:

Bez dokumentovania diania novinármi, by svet nepoznal pravdu. Aj na Ukrajine.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. vyzerá to tak že Ukrajina konečne plánuje jednať s Ruskom o mieri. Čím skôr tým lepšie ušetria si tisícky životov. A potvrdí sa to čo sa hovorilo už dávno. Jedine jednanie zabezpečí mier a že výhra Ukrajiny je nemožná.

    1
  2. Nerozumiem čo plašia celú Ukrajinu, Fico hovoril že vojna je iba na východe a ten predsa nikdy neklame…

    2
  3. No už je po volbách a treba si zvyknúť, že vojna je všade a je to veľká tragédia pre UA kde Krym a Donbas patria Ukrajine

  4. Pre: Anonym 4. mája 2024, 8:57
    Keby si si prečítal tie podmienky čo rus navrhoval v tom Turecku tak mu ani radiť nemusel…

    1
  5. Homo Dezolát, nemá kto bojovať proti Rusom, 850 000 bojaschopních ukrajincov utieklo a ďalší utekajú. Do blbečkov nadávaj niekomu u teba doma alebo Borisovi Jonsonovi.

  6. Ale veď nebojte sa toľko ľudkovia, veď prozápadní „analytici“ písali už pred rokom, že Ukrajina už prakticky vojnu vyhrala a Zelensky sám vyhlásil, že Ukrajinská armáda stratila zázračne len 30tis.vojakov a nie 500tis a on predsa nikdy neklame . Tieto celoplošne nálety a nové ukrajinské odvodové manévre a ďalšie miliardy schválené v kongrese USA a nalievané do mlynčeka na mäso, to je len hnusná Ruska propaganda . V skutočnosti je všetko v poriadku a chudáci zdecimovani ukrajinski na silu odvedenci ( tzv. Geroji ) už zahajuju protiútok na Rusko a my im fandíme, lebo predsa bojujú za NÁS Európanov. Ospravedlňujem sa za ten sarkazmus, ale kto stále verí tomu divadlu, tomu už naozaj niet pomoci.

    1
  7. Presne tak a to ešte podľa západnej propagandy Rusi už pred vyše rokom skrachovali kvôli zázračným sankciám západu. Jednoducho treba slepo veriť všetkému čo sa napíše.

    1
  8. to je aka debilna logika… dojdem k tebe dom, rozkopnem ti dvere, dam ti napicu hned na chodbe, potom ti ponuknem aby si sa prestal branit a odovzdal mi vsetko, cim by si sa mohol branit, zaberiem ti pol bytu a jedinym garantom, ze si nevezmem aj druhu polovicu budem ja… toto je mierova dohoda, ktoru rusko ponuklo, keby niesi tupy ako podpivnik, tak by si to mozno aj chapal….

    1
  9. Keď nemáš čo napísať, aspoň pourážaš. Také typické pre tvoje stádo. Určite si za Slušné Slovensko. Zúfalec

  10. Už si vo švungu. Čo príspevok, to nadávka. Typické. Aspoň vidno, že o debatu ti vôbec nejde. Je mi ťa ľúto.

  11. O 22.00 ti končí služba, dnes si úlohu splnil, ponadával si si za iný názor. Presne to je vaša úloha, robíš radosť tomu kto ťa platí. Dobre sa vyspi, zajtra nastupuješ znova. Strašný život máte urážači. Bez argumentov, bez rešpektovania iného názoru urážať a nadávať. Ešte ten písomný prejav treba vylepšiť a bude to OK.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované