Dara Rolins kedysi vyzerala úplne inak. Bez úprav a zákrokov by ste ju už nespoznali, pozrite si prekvapivé zábery

Dana Kleinová

Foto: Profimedia

Hoci sa články a debaty o jej zákrokoch momentálne šíria internetom, so zmenou svojho zovňajšku začala už pred rokmi. Daru by ste na začiatku jej kariéry nespoznali. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Vo februári tohto roka unikli fotografie z estetickej kliniky v Taliansku, kde, ako sme vás informovali v článku, Dara Rolins podstúpila omladzujúce zákroky – nechala si vyhladiť tvár aj krk a upraviť očné viečka. Nie sú to pritom prvé zákroky, ktoré kedy Dara podstúpila, aby pozmenila svoj vzhľad.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Čo všetko si nechala spraviť

Dlhé roky bolo známe, že si Dara nechala upraviť nos a prsia a v oboch prípadoch to nebolo len raz. Ako informoval portál Aha! v roku 2009, v tomto roku sa do Česka dostal nový typ prsných implantátov a bolo presne 5 žien, ktoré mali možnosť si ich skúsiť. Medzi nimi aj Dara. V tom čase si nechala vymeniť implantáty po 10 rokoch. Vtedy bolo totiž bežné, že sa implantáty museli po rokoch vymieňať.

V roku 2014 zas portál iDnes.cz zachytil Darino priznanie na sociálnych sieťach. V ňom vysvetlila, že žiadne plastické operácie netají a pery určite spravené nemá, ale má spravené prsia a nos. „Áno, mám operovaný nos. A tá druhá operácia nosa, o ktorej sa píše, bola asi pred desiatimi rokmi. A mám spravené aj prsia,“ priznala vtedy Dara.

Podľa informácií Nového času, si speváčka tiež dáva aplikovať botox medzi obočie. To by malo byť podľa jej slov všetko, no ako sme písali v článku, Dara v Taliansku podstúpila zákrok „revision blepharoplasty“, čo je podľa odbornej terminológie zákrok, ktorým si ženy nechávajú upraviť očné viečka po predošlej nepodarenej úprave viečok.

Dokopy tak má Dara spravené prsia, nos, očné viečka, vyhladenú tvár, vyhladený krk a botox medzi obočím. Na nasledujúcej fotografii môžete vidieť, ako speváčka vyzerala bez všetkých týchto zákrokov.

Foto: Profimedia

Najnovšie články