Založ si blog

Finta ako zo Starého zákona

Po univerzitách v USA sa rozšírili TICHÉ a MIERUMILOVNÉ protesty proti vyvražďovaniu desaťtisícov palestínskych civilov izraleskou armádou a proti spolupráci amerických vysokých škôl s Izraelom. Protesty sa odohrávali v podobe mítingov v kampusoch a niekde aj v podobe výstavy fotografií zo zákrokov izraelskej armády v Gaze resp. v podobe postavenia mierových stanových mestečiek.

Židovsko-americkým kruhom, ktoré majú v USA nesmiernu moc sa tieto akcie nepáčili. Nemohli však proti nim nič urobiť, lebo išlo o mierové a pokojné vyjadrenie názoru. Sloboda prejavu je v USA akoby „posvätná“, formálne nedotknuteľná, či sa to niekomu páči alebo nie, nedá sa priamo z úradnej moci obmedziť či zakázať. – Priamo nie, no…

Židovské sily v americkom súdnictve, polícii a vo vláde však vymysleli fintu, ako sa pro-palestínskych protestov na univerzitách zbaviť, ako zlikvidovať nepríjemnosť, aká vo volebnom roku trápila, trápi a škodí prezidentovi Bidenovi. Sionisti to urobili takto: poslali na mierumilovné zhromaždenia maskované úderné jednotky akože pro-izraelských aktivistov. Tí najprv hlukom a blokádou narušili pro-palestínske zhromaždenia a keď to nestačilo, pomocou bejzboliek, železných tyčí a nožov fyzicky napadli demonštrantov. Keď ani to nestačilo, začali ničiť stanové mestečká, mlátiť hlava-nehlava všetkých, čo v nich boli. Na brutálne násilie, pri ktorom už išlo aj o život, odpovedali – ale až NÁSLEDNE – niektorí pro-palestínski demonštranti. Pokúsili sa brániť ženy a dievčatá, hoci chabo, lebo na obranu neboli pripravení, nemali ani zbrane a ani dosť cvičených bojovníkov.

-Keď už sionistické úderky urobili, čo mohli a pro-palestínski demonštranti sa pred násilím ukryli v priestoroch univerzity, nastúpila do útoku polícia. Zbila tých Palestíncov, čo ešte neboli zbití a zranení a asi 2000 z nich /po všetkých amerických univerzitách/ pozatýkala. Jednoducho – brutálnou brachiálnou mocou ukončila „posvätný“ výkon slobody prejavu. Oficiálne už teraz polícia zakročiť mohla a „musela“-veď už nešlo o pokojné vyjadrenie názoru, ale o násilie, prejavy antisemitizmu a podpory palestínskeho „terorizmu“. Zrazu bolo teda už všetko policajné a súdne konanie v súlade so zákonom. Epitetonom ornans na konaní polície bolo napokon vyhlásenie prezidenta Bidena, že USA vo svojej krajine nepripustia šírenie zloby, antisemitizmu a násilia.

Klobúk dolu, páni Židia, obdiv vám páni sioniosti. Hľa, ako ľahko sa dá z pokojnej demonštrácie urobiť násilná revolta. Ako ľahko sa dá vyfabrikovať policajný dôvod na zákrok. Stačí iba maskovanie, železná tyč a trocha krav magy. Čo je však najdôležitejšie, – pri všetkom tomto ráznom konaní treba mať na svojej strane nielen vládu, súdnictvo a políciu, ale v USA vždy aj „vysoko objektívne, nestranné a spravodlivé“ médiá. Médiá, ktoré sú v prevažnej miere v rukách židovsko-amerických sionistov.

Bez médií by sa finta nepodarila. Bez klamárskych médií by sa totiž – AKO VŽDY – ukázalo, kde je pravda…

Ficova finta

07.05.2024

Čo myslíte, kto sú dominantní akcionári v azerbajdžanských ropných a plynárenských firmách ? Čo myslíte, ako sú prepojené ruské a azerbajdžanské trasy s ropou a plynom ? Čo myslíte, akého pôvodu bude značná časť ropay a plynu. ktorá k nám bude prúdiť z Azerbajdžanu cez Ukrajinu ? /-Najmä v čase, keď je sú ruské energonosiče lacnejšie ako [...]

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Pápež František

Za uzdravenie Fica sa modlí aj pápež, poslal list Čaputovej

17.05.2024 21:49

Pápež František zaslal v súvislosti s atentátom na slovenského premiéra Roberta Fica list prezidentke Zuzane Čaputovej.

Robert Kaliňák, odkaz

Kaliňák: Vykreslili ste Fica ako zlo, takto to dopadlo. Očakávame jedno úprimné prepáčte

17.05.2024 19:11

Spoločenský zmier sa nedá postaviť na falošnej politickej korektnosti, uviedol Robert Kaliňák. Žiada od tých, ktorí vykreslili Fica ako zlo, jedno úprimné prepáčte.

kosovo nato

Baerbocková: Kosovo patrí do Rady Európy. Srbsko v takom prípade hrozí odchodom

17.05.2024 18:25

Nemecká ministerka zahraničných vecí Annalena Baerbocková v piatok vyzvala lídrov Kosova, aby čo najskoršie splnili podmienky na prijatie do Rady Európy.

Izrael, Haag

Izrael v Haagu: Vojna v Gaze je tragická, nejde však o genocídu

17.05.2024 16:44

Izrael tak reagoval na tvrdenia Juhoafrickej republiky, ktorá ešte v decembri podala MSD sťažnosť voči Izraelu za údajnú genocídu.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 458
Celková čítanosť: 2029389x
Priemerná čítanosť článkov: 4431x

Autor blogu

Kategórie