Aká manikúra sa bude nosiť toto leto? Mušľové nechty možno ohromia aj teba!

Jar je v plnom prúde, no mnohí z nás už snívajú o príchode leta. Áno, aj toho sa za niekoľko týždňov dočkáme. Máte už naplánovanú letnú dovolenku? V tom prípade už čakáte na leto o to netrpezlivejšie. Poďme sa dnes ale trošku na tú letnú nôtu predsa len naladiť! 

Patríte aj vy k žienkam, ktoré ladia svoju manikúru aj s ročným obdobím? Práve v lete si mnohé z nás s radosťou vychutnávajú žiarivé a pestré nechtíky, ktoré evokujú leto, teplo, more a oddych. A aké nechty sa budú nosiť počas blížiaceho sa letného obdobia? Rok 2024 priniesol mnohé trendy. Nosiť sa bude napríklad stará dobrá francúzska manikúra, avšak v rôznych inovatívnych prevedeniach. 

V trendoch sú počas celého roka aj metalické, chrómové a perleťové laky či farba roka 2024 Peach Fuzz a rovnako aj modré odtiene, ktoré sa objavia nielen na nechtoch, ale aj v make-upe. A veľmi aktuálne sú aj manikúry s 3D zdobením. Ak ale chcete niečo poriadne letné, isto odporúčame mušličkové nechty!

Manikúra, ktorá kričí leto a dovolenka!

Áno, čítate správne. Mušličková manikúra taktiež ovládne trendy. Krásne 3D zdobenie nechtov inšpirované prírodnými mušľami je niečo pre odvážnejšie ženy, ktorým nevadí výstrednejšia manikúra. Takáto manikúra kombinuje hneď niekoľko horúcich trendov – spomenuté 3D zdobenie a často aj perleťové laky či perličky. 

Aký je váš názor na takúto manikúru? Rozhodnete sa pre ňu a necháte si krásne mušličkové nechty vyčarovať na dlho očakávanú dovolenku? Alebo si ich skúsite hneď a na letné obdobie sa už teraz navnadíte? Poriadnu dávku inšpirácie, ako môže vyzerať taká manikúra inšpirovaná mušľami, nájdete nižšie. 

Pozri aj: ​Nechtový trend Lipstick Nails – nadchol ťa alebo má u teba stopku?!

mušle nechty

Zdroj: instagram.com/v.nailedit_

mušličková manikúra

Zdroj: instagram.com/concon_wi

mušľová manikúra

Zdroj: instagram.com/nailsbyyls

mušličková manikúra

Zdroj: instagram.com/bhambnails

mušličková manikúra

Zdroj: instagram.com/beauty_by_viki_bak

mušličková manikúra

Zdroj: instagram.com/napaznokciach

mušličková manikúra

Zdroj: instagram.com/_beachesandcream

mušličková manikúra

Zdroj: instagram.com/yulia_nails_lb

mušličková manikúra

Zdroj: instagram.com/kristinsnails

mušličková manikúra

Zdroj: instagram.com/vanityprojectsmia

mušličková manikúra

Zdroj: instagram.com/lionessclaws_

Zdroj úvodnej foto: instagram.com/cinnamonryan, instagram.com/v.nailedit_, instagram.com/raizunnailspa

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE