Úprimná spoveď Katky Koščovej v Trochu inak s Adelou. Priznala niečo, za čo sa mnohí ľudia zbytočne hanbia

Hyriaková Kristína

Reprofoto: Instagram (trochu_inak_s_adelou)

Adela Vinczeová si do svojej šou Trochu inak s Adelou pozýva známe aj menej známe osobnosti, ktoré však majú silný príbeh. Už tento piatok o 22.00 si budete môcť na Dvojke pozrieť časť, v ktorej sa objaví speváčka Katka Koščová.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako zverejnili v ukážke na sociálnych sieťach, speváčka Katka Koščová v tejto časti úprimne prehovorí o problémoch v oblasti duševného zdravia a prizná aj to, že brala antidepresíva. „Ja som bola v takých stavoch, že som mala tie panické ataky a že som ich nutne potrebovala nejakým spôsobom zastaviť… začala som brať antidepresíva, ktoré mi sadli veľmi rýchlo, keďže ja som nemala ťažkú depresiu, ale riešili sme panické ataky a úzkostné stavy. Tak mi to naozaj zabralo pomerne rýchlo,“ vysvetlila.

Chcela sa mať konečne rada

Ďalej v ukážke vysvetlila, že sa toho veľmi bála, pretože podľa nej o antidepresívach veľa nevieme, bojíme sa ich a máme pocit, že nám zmenia vedomie. Zverila sa tiež, že na otázku doktorky na to, čo má byť cieľom ich sedení, povedala, že sa chce mať konečne rada.

Pod videoukážkou sa objavilo množstvo povzbudivých komentárov od ľudí, ktorí taktiež bojujú s panickými či úzkostnými stavmi a považujú za dôležité hovoriť o tom čo najviac.

Vo svojom trápení nikto nemusí byť sám. Ak prežívate náročné obdobie, tím profesionálov je tu pre vás 24 hodín denne na webe IPčko.sk. Pomoc môžete vyhľadať kedykoľvek prostredníctvom mailu alebo chatu.

Najnovšie články