Dara RolinsProfimedia - Standardis
StoryEditor

Reakcia Nedvěda na novú plastiku Dary Rolins. Vlastný priateľ jej tvár takto okomentoval!

03.05.2024, 11:39
Celebrity

Speváčka Dara Rolins (51) absolvovala plastiku tváre, ktorou sa v týchto dňoch pochváli. Nechala si napnúť pokožku a vyhladiť vrásky. Mnohí sú zaskočení, že sa hudobníčka už na seba vôbec nepodobá. Blondínka si ťažkú hlavu nerobí. Jej partner Pavel Nedvěd sa k zákroku vyjadril po svojom!

Dara Rolins pred pár mesiacmi absolvovala plastiku tváre. O zákroku sa nemal nikto dozvedieť, no človek mieni...taliansky lekár mení. Ten sa prominentnou klientkou pochválil na svojich sociálnych sieťach a tak musela popová diva s pravdou von. Dara si následne dopriala pauzu od práce aj sociálnych sietí. V týchto dňoch sa prvýkrát prihovorila svojim fanúšikom.

Dara sa nechala vylepšiť ešte začiatkom februára na jednej z prestížnych talianskych kliník. Doktor Michele Pascali však vtedy urobil prešľap, s ktorým popová diva ani náhodou nerátala. Zverejnil video pred zákrokom, na ktorom je Darinka bez akéhokoľvek mejkapu, v pyžame a s lookom, na ktorý u nej nie sme ani náhodou zvyknutí. Zahmlievať nemalo cenu a tak Dara potvrdila, že zákrok absolvovala, no konkrétnosti si nechala pre seba. Po úspešnej rekonvalescencii sa však rozhodla prehovoriť a ukázať výsledok. S prácou chirurga je spokojná. Svoje k tomu povedal aj futbalista Pavel Nedvěd.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 07:15