Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Strach o Britney Spears: Po bitke s priateľom skončila v rukách lekárov!

Britney Spears
Britney Spears (Zdroj: Instagram B.S.)

LOS ANGELES - Americká speváčka Britney Spears (42) a jej aktuálny priateľ Paul Richard Soliz spôsobili poriadny rozruch. Do luxusného hotela Chateau Marmont v Los Angeles bola privolaná záchranka, ktorá mala ratovať práve hviezdnu hudobníčku. Podľa prvotných správ sa mala zraniť po tom, čo sa pobila so svojím partnerom.

Spears sa dala dokopy so svojím súčasným priateľom v lete minulého roka. Jej okolie však z tohto kroku nebolo vôbec nadšené, pretože Soliz mal v minulosti viacero problémov so zákonom a jej blízki sa tak báli, že jej tento vzťah ublíži.

Ich slová sa začali napĺňať v noci zo stredy na štvrtok, kedy dvojica trávila svoj čas na izbe v luxusnom hoteli Chateau Marmont, ktorý sa nachádza v Los Angeles. Počas neskorého večera bola totiž privolaná záchranka, ktorá mala ratovať zranenú speváčku.

O celej situácii informovalo viacero médií v USA a podľa magazínu Page Six sa mala Spears zraniť počas bitky so svojím partnerom. Hudobníčku nakoniec nemuseli previesť do nemocnice. Podľa informácií TMZ však pred hotelom plakala a bola očividne rozrušená, kvôli čomu sa prítomní báli, že sa psychicky zrútila.

K celej veci sa napokon vyjadrila aj samotná Spears, ktorá vo viacerých príspevkoch na sociálnej sieti Instagram napísala, že správy o bitke sú vymyslené a ukázala záber vyvrtnutého členka, ktorý má byť jediné zranenie zo spomínanej noci. „Len aby ste vedeli, všetko sú to klamstvá," napísala speváčka, ktorá uviedla aj to, že za všetkým je jej mama, ktorá jej chcela ublížiť.

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu