Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Celeste o BOĽAVÝCH ranách: Frajer jej povedal to, čo nečakala... Z TOHTO som sa spamätávala roky!

Celeste Buckingham Zobraziť galériu (2)
Celeste Buckingham (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Celeste Buckingham si zaspomínala na neľahké obdobie, ktoré vo svojom živote zažila. V minulosti totiž bojovala s anorexiou. Odpierala si jedlo, až to nakoniec vyústilo do toho, že sa počas natáčania videoklipu zrútila. Po tom, ako pribrala, sa na ňu spustila vlna kritiky, nie len od verejnosti, ale aj od najbližšieho človeka...

Celeste Buckingham si prešla náročným chvíľami. Jeden čas prestala jedávať kvôli tomu, aby mala top postavu. No skĺzlo to však až do boja s anorexiou. Na toto obdobie si zaspomínala v podcaste Niky Vujisić s názvom #BreakTheRules.

Galéria: Celeste Buckingham

„Ja som to mala ideálne, ja som nemusela ani veľmi klamať tým rodičom. Ja som vkuse pracovala vtedy a nebola som doma. Mala som nepravidelný režim a psycho rozvrh, takže ja som to mala jednoduchšie v tom, že ma nevideli jesť...“ vyjadrila sa s tým, že sa často stávalo, že nebola ani doma, keď sa podávala večera. Keď však náhodou bola, najprv jedávala len polovicu taniera a potom začali výhovorky. Jej sestra si všimla, že niečo nie je v poriadku. Ani jej kolegovia z brandže neodhalili včas, že sa niečo deje. Zašlo to až do takého bodu, že počas natáčania videoklipu už proste nevládala...

Celeste Buckingham
Zobraziť galériu (2)
Celeste Buckingham  (Zdroj: Ján Zemiar)

Neprešla si len anorexiou, ale aj náhlym priberaním. V tom čase jej za pár mesiacov rapídne stúpla váha a sama nechápala, že čo sa deje. Vedela, že to má zo zdravotných problémov a bola odhodlaná to riešiť. Lenže... Ľudia si to začali všímať a nekonfrontovali ju s tým len na sociálnych sieťach, ale zastavovali ju aj naživo s nepríjemnými otázkami. Po koncerte prišiel za ňou chlap a... „Ahoj, Celeste, ty si pribrala, že?" opýtal sa jej. Táto situácia nebola ojedinelá. „Bola som v bare raz a jeden týpek došiel za mnou, že ty si pribrala teraz, že? Tak možno by si si nemala dať ten ďalší drink,“ opísala. Raz ju balil muž na to, že mu nevadí, že pribrala, pretože sa mu krivky páčia.

Nielen cudzí ľudia takto reagovali na jej postavu, ale dokonca aj jej vtedajší priateľ. Povedal jej, že sa mu prestala páčiť, čo sa naozaj nepočúva ľahko. „Vtedy mi môj priateľ povedal, že sa mu už nepáčim, lebo som pribrala. To ma zlomilo. Z toho som sa spamätávala roky. To bolo brutal. On si samozrejme hneď uvedomil, že spravil chybu. A sa mi doteraz ospravedlňoval, čo je už úplne jedno a je to odpustené,“ prehovorila. Aj jej vlastní priatelia jej potom radili, ako by mala schudnuť.

Viac o téme: Celeste Buckingham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu