Do poroty finále Let's Dance mieri veľká hviezda Dunaja. Aj so vzácnou 'korunkou'

Finále 9. série šou Let's Dance je tu! Kto rozšíri zloženie poroty v poslednej časti sledovanej tanečnej šou?

02.05.2024 10:54
Dunaj Foto:
Hviezdy seriálu Dunaj, k vašim službám.
debata

O titul kráľa či kráľovnej tanečného parketu v nedeľu zabojujú tri páry v zložení Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring, Juraj Loj a Natália Horváthová a Jakub Jablonský s Eliškou Lenčešovou. Ak máte medzi nimi favorita na post víťaza, pošlite mu hlas.

Potom, čo sa v semifinále šou objavila v pozícii porotkyne Helena Vondráčková, o víťazovi bude rozhodovať herečka, ktorá sa sama môže pýšiť titulom kráľovnej parketu. Vytancovala si ho minulý rok potom, čo vo veľkom finále porazila svojich konkurentov – Gabiku Marcinkovú a Vratka Sirágiho! Áno, do poroty si sadne hviezda seriálu Dunaj, k vašim službám, Jana Kovalčiková, aj s pomyselnou korunkou kráľovnej parketu. Tú už o pár dní odovzdá ďalej. V semifinále sa dokonca vrátila aj na tanečný parket, keď sa spolu s Annou Jakab Rakovskou a Jaroslavom Ihringom zvŕtala v rytme samby. A opäť sa dočkala ako „tanečné žihadlo“ niekoľkých komplimentov. "Predviedli ste najkomplexnejšiu choreografiu večera,“ zhodnotila výkon trojice Vinczeová.

Hlava mi ide vybuchnúť, keď vidím, čo všetko v Let's Dance dokážu
Video
Zdroj: TV Pravda

„Do poroty Let’s Dance sa veľmi teším, zároveň to vnímam veľmi pokorne, a som zvedavá ako budem schopná hodnotiť výkony svojich skvelých kolegov, ktorí každý týždeň ukazujú, čo je v nich. Byť súčasťou tejto skvelej šou aj tento rok je pre mňa opäť veľký zážitok“ povedala pre Markízu Janka Kovalčiková. Ako porotkyňa tak bude hodnotiť aj svojich kolegov zo seriálu Dunaj, k vašim službám – Jakuba Jablonského, ktorý stvárňuje rolu Dávida Guttmana a Annu Jakab Rakovskú, ktorá si v seriálovom hite zahrala takisto.

Jana Kovalčiková a Vilém Šír ako víťazný pár 8....
Jana Kovalčiková a Vilém Šír počas 4. kola...
+15Jana Kovalčiková a Vilém Šír  v 5. kole  Let's...

Herečka si víťazstvo minulý rok vytancovala po boku Viléma Šíra, vo finále predviedli okrem iného aj skvelý quickstep – pozrite si video.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jana Kovalčiková #Let's Dance