Výpoveď v TV JOJ dala po Krescanko Dibákovej ďalšia moderátorka. Čo sa deje?!

Zdieľať
Júlia Zelenáková
Foto: Instagram/juli_zelenka

Redaktorka a moderátorka skončila po 16 rokoch.

Kolobehom v každej práci je príchod a odchod zamestnancov. Avšak keď odídu krátko po sebe dve kolegyne, a ešte k tomu aj mediálne známe tváre, vzbudzuje to poriadne prekvapenie.

Podobná situácia sa stala v TV JOJ. V apríli oznámila svoj odchod po dlhých 22 rokoch moderátorka Jana Krescanko Dibáková. Uviedla, že inú cestu pred sebou nevidela a inak sa pozerá na dôležitosť politického spravodajstva či perspektívu jej relácie Na hrane.

Na Kolibe, kde má televízia svoje sídlo, bude najnovšie o známu tvár menej. Výpoveď podala moderátorka a dlhoročná reportérka Júlia Zelenková.

Júlia na sociálnej sieti uviedla, že v pondelok 29. apríla odvysielala svoje posledné štúdio a nevyrobí už žiadnu novú reportáž. Tmavovláska opúšťa televíziu po 16 rokoch.

Na záver dodala, že odchádza v dobrom a po zrelej úvahe: „Táto práca ma napĺňala a bola pre mňa poslaním. Nie je však tajomstvom, že mnohé redakcie teraz zažívajú ťažké časy a vyrovnávajú sa s tým po svojom. Napríklad aj určitým odklonom od kritických tém. Ja som postupne začala strácať zmysel v mojej práci a považujem za fér voči redakcii aj sebe hľadať ten zmysel inde.“

Júlia začala so zahraničným spravodajstvom. V roku 2008 nastúpila do TV JOJ a pridala sa k tímu redakcie Krimi. V roku 2016 posilnila tím denného spravodajstva a hlavnej spravodajskej relácie Noviny TV JOJ.

Júlia Zelenáková
Júlia Zelenková skončila po 16 rokoch v televízii. Foto: Instagram/juli_zelenka

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom