Úvod Novinky Aktuálne DOŽIVOTNÁ licencia za pár EUR: Microsoft Office za 17 €, Windows 11...

DOŽIVOTNÁ licencia za pár EUR: Microsoft Office za 17 €, Windows 11 len za 10 €. Slováci majú unikátnu možnosť!

Váš počítač a peňaženka sa vám poďakujú. Obľúbený obchod spúšťa zľavy, aké na Slovensku nemajú obdobu. Ušetriť vďaka nim môžeš stovky eur.

1
Foto: Microsoft / Pixabay

Jar je tu a spolu s jej príchodom je ideálny čas na jarné upratovanie. Nemyslíme tým len upratovanie domu či bytu, ale aj starostlivosť o vaše zariadenia. Upgradnúť môžete celý systém na Windows 11, alternatívne ho len môžete vylepšiť tými správnymi programami, ako napríklad novým Office 2021 Pro.

Na pomoc prichádza obchod GoDeal24, ktorý spustil akciu, aká nemá obdoby. V nej si budete môcť kúpiť Windows 11 za 10 € či Office 2021 Pro len za 27 €. Alternatívne si môžete zvoliť o niečo staršiu, no stále aktuálnu verziu Office 2019 za 19,99 €. To je v porovnaní s oficiálnymi cenami obrovský rozdiel. Poďme teda rovno na to.

GoDeal24
Zdroj: GoDeal24

Office 2021 Pro s 90 % zľavou BEZ nutnosti kupónu

Windows (ilustr. obr.) | Zdroj: Microsoft

Windows 11 dočasne s extrémnou zľavou

Ak už Office máte, no potrebovali by ste najnovší Windows 11, ktorý vám pravdepodobne zaručí bezproblémový upgrade na pripravovaný Windows 12, prišli ste na správne miesto.

Zdroj: Microsoft

Office + Windows = najväčšia zľava s kupónom GG62

🎫 Kupón: GG62

Najvýhodnejšie sú samozrejme balíčky, v ktorých predajca spája jednu licenciu Windows s licenciou na balíček kancelárskych programov Office. Vybrať si môžete medzi Windows 11, Windows 10, Office 2019 a Office 2021.

Špeciálne verzie pre špeciálne projekty

🎫 Kupón: GG50

Ak pracujete na špeciálnych projektoch, ktoré často vyžadujú špeciálne vybavenie, možno práve tu nájdete to, čo potrebujete. Možno je to Windows Server, možno Visual Studio 2022 a možno Visio Professional.

Špičkové programy za „pár drobných“

Nakoniec vám ešte odporučíme niekoľko vynikajúcich programov. Ashampoo PDF Pro 3 vám umožní pracovať so všetkými PDF súbormi na vysokej úrovni. Photo Commander 17 si zas poradí s úpravou fotografií.

Absolútna garancia okamžitého dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať.

Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaní, obchod prevádzkuje nepretržitú podporu. Licencia by vám mala do niekoľkých minút pristáť v emailovej schránke, no ak sa tak nestane, neváhajte a kontaktujte podporu na adrese service@godeal24.com, kde vám rýchlo a profesionálne pomôžu.

O tom, aký je GoDeal24 obľúbený predajca, sa môžete presvedčiť aj v recenziách na platforme TrustPilot, kde obchod dostal 98 % hodnotenie.