Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Bývalá moderátorka OTVORENE o materstve: Druhá dcéra mi dala ZABRAŤ... Toto bolo INÉ!

Lucia Forman Habancová
Lucia Forman Habancová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Lucia Forman Habancová je dvojnásobnou mamičkou. Každá žena vie, že všetky deti sú rôzne, a to čo platilo pri jednom, nemusí pri druhom. Prešla si tým aj samotná bývalá moderátorka.

Lucia Forman Habancová sa do povedomia verejnosti dostala ako rosnička verejnoprávnej televízie, neskôr pôsobila v TA3. Už niekoľko rokov je hovorkyňou Bratislavského samosprávneho kraja. A pri pracovných povinnostiach sa venovala aj svojim dvom dcérkam.

Galéria: Lucia Forman Habancová

Prvorodenú Laru priviedla na svet v roku 2014 svojmu nebohému manželovi Dávidovi Formanovi (†33), ktorý bojoval so zákernou rakovinou hrubého čreva. Rok po narodení dcérky chorobe podľahol. Bývalá moderátorka našla oporu v partnerovi Ľuborovi, ktorému v roku 2021 priviedla na svet dievčatko menom Nela.

A každá dvojnásobná mamička vie, že každé dieťa je iné. Zažila to aj Lucia... „Pri prvej som spinkala úžasne ako anjelik, druhá mi teda dala zabrať, pretože som nespala ani vo dne, ani v noci. Takže stále v jednom kole a do toho práca, pretože som si myslela, že bude presne ako tá prvá, že bude spinkať a ja si budem môcť pekne všetko porobiť. Opak sa stal pravdou,“ priznala v rozhovore pre Topky.sk. Celý rozhovor si môžete vypočuť nižšie.

Bývalá moderátorka OTVORENE o materstve: Druhá dcéra mi dala ZABRAŤ... Toto bolo INÉ! (Zdroj: TH)

Viac o téme: Lucia Forman HabancováMaterstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu