Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pre Borjana v Crvenej Zvezde nemajú miesto. Zabojuje Slovan o zotrvanie jednotky?

Celú sezónu bol istotou v bráne Slovana a dopomohol mu k suverénnemu zisku majstrovského titulu. Kanadskému brankárovi so srbskými koreňmi Milanovi Borjanovi sa končí na Tehelnom poli 30. júna hosťovanie z Crvenej Zvezdy Belehrad. A čo bude ďalej?

30.04.2024 21:25
SR Futbal NL 11. kolo Trnava Slovan TTX Foto: ,
Brankár Slovana Milan Borjan sa stal jedným z najobľúbenejších hráčov fanúšikov belasých.
debata

Borjan sa počas sezóny pre srbské médiá viackrát vyjadril, že by si vedel predstaviť návrat na belehradský štadión prezývaný Maracana.

No podľa portálu Kurir sa mu toto želanie nesplní a do Crvenez Zvezdy, s ktorou má platnú zmluvu až do 30. júna 2026, sa nevráti.

Srbský web vyslovil prognózu, že šance na zotrvanie Borjana v Slovane Bratislava nie sú malé. Športweb oslovil generálneho riaditeľa belasých Ivana Kmotríka, ako to vyzerá so zotrvaním obľúbeného brankára na Tehelnom poli, no šéf klubu neodpovedal.

Mainoo Hojlund Garnacho Čítajte viac Zemetrasenie v Manchestri United. Traja nedotknuteľní, inak sú všetky hviezdy na predaj

Návrat Borjana do Belehradu sa nepredpokladá ani v prípade, že Crvenej Zvezde sa podarí predať doterajšiu jednotku Omriho Glazera, ktorý má za sebou vynikajúcu sezónu. Vedenie klubu sa totiž snaží nájsť nového brankára.

Podľa neoficiálnych informácii je ročný plat Borjana v sezóne 2023/24 na úrovni 1,2 milióna eur, pričom oba kluby sa mali dohodnúť na platení polovice z tejto sumy.

Platy trénerov účastníkov ME vo futbale 2024 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Pozrite si ročné platy trénerov všetkých 24...
debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Milan Borjan #Niké liga