Coop Jednota Tehelko počas otvárania. Foto: interez.sk

COOP Jednota poskytuje svojim zákazníkom aj extra služby.

Možno ste o tom nevedeli, ale v niektorých predajniach COOP Jednota je možné s nákupom uhradiť i poštové poukážky, šeky, bankové zloženky a pri platení platobnou kartou sa dá vybrať aj hotovosť. Služby sú pomenované Coopkasa a COOP CashBack.

Podľa spoločnosti je výber hotovosti pre zákazníkov bezpečný, je overený PIN kódom alebo podpisom. Ako informovala spoločnosť, zákazníci tieto možnosti vyhľadávajú obzvlášť na vidieku. No využiť ju môžete na tých miestach, ktoré sú označené logom COOP CashBack.

“Extra službami zabezpečujeme pre našich zákazníkov v maloobchodných prevádzkach pohodlie, v rámci ktorého môžu s nákupom vybaviť aj ďalšie povinnosti,” vysvetľuje Ján Bilinský, predseda predstavenstva COOP Jednota Slovensko.

Ušetrili 1 350 km papiera

Pri platení tiež môžete využiť pri e-doklad, ktorý podľa spoločnosti prináša komfort a udržateľný prístup. V roku 2023 v rámci systému COOP Jednota vytvorili takmer 5 miliónov e-dokladov. Ušetrili tak až 1 350 km papiera, čo predstavuje hmotnosť viac ako 5 ton.

Službu e-doklad si zákazníci môžu aktivovať vo svojom zákazníckom konte na www.coopklub.sk, prípadne po prihlásení v mobilnej aplikácií COOP Jednota.

Ďalšou službou, ktorá je dostupná vo všetkých prevádzkach systému COOP Jednota, je i možnosť dobíjania kreditu cez platobný terminál. Službu podporujú všetci slovenskí mobilní operátori.

Uložiť článok

Najnovšie články