Výbava pre každý typ cyklistu – uži si bike po svojom

Všetkých nás spája láska k dvom kolesám. Okrem toho máme radi aj kúsky výbavy, ktoré neraz dokážu zachrániť výjazd alebo zdravie.

Kellys KLS Adroit- 23,99 €

Kellys KLS Adroit
ADROIT je drobný multikľúč, ktorý však ponúka nečakane veľa funkcií. Celkovo ich napočítame 19 a patria medzi ne „klasiky“ i netradičné nástroje. Dokážete ním utiahnuť povolené skrutky s imbusovou hlavičkou rôznych rozmerov, plochou a aj krížovou hlavičkou. Okrem toho ponúka aj torx a centrovacie kľúče. Roztrhnutá reťaz vďaka nitovaču takisto nebude problém. Rovnako ani defekt, keďže sú v ňom integrované dve montpáky. MOC multikľúča je 23,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Craft Mesh Superlight - 38,99 €

Craft Mesh Superlight
Pri kolísavých teplotách je dobré mať pod dresom ešte spodnú vrstvu, ktorá dokáže plniť termoregulačnú funkciu. Craft Mesh Superlight má ergonomický strih, vďaka čomu sa môže cyklista voľne hýbať. Zdanlivo perforovaný materiál pozostáva zo 6-kanálikových vlákien, ktoré rýchlo odvádzajú pot a schnú. Tým je docielený aj mierne chladivý efekt, ak je potrebný. Okrem toho je tielko vysoko komfortné vďaka použitým plochým švom. Jeho MOC je 44,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

NUTREND Carbosnack - 1,49 €

NUTREND Carbosnack
Ak ťa čaká intenzívny výjazd, mať po ruke gél nie je na škodu. Ten totiž slúži ako najrýchlejšie vstrebateľné palivo. Carbosnack poskytuje vyvážený pomer sacharidov, bielkovín a minerálov. Tým pádom bojuje na viacerých frontoch – dopĺňa energiu, dodáva stavebnú hmotu pre svalstvo a zabraňuje kŕčom. Nenájdeme v ňom umelé sladidlá a dokonca ani glutén, takže je vhodný aj pre celiatikov. MOC 50 g balenia je 1,59 € a vo viacero príchutiach ho nájdeš na našom MTBIKER shope.

Lezyne Lite Drive - 31,99 €

Lezyne Lite Drive
Model Lite Drive sa oproti ostatným kúskom od Lezyne vyznačuje ešte nižšou hmotnosťou pri zachovanej funkčnosti a univerzálnosti. Je dostupná vo veľkosti S a M, pričom obe dokážu koleso nafúkať na tlak až 11 barov. A poradia si ako s presta, tak aj s autoventilom. Aby bolo hustenie o niečo pohodlnejšie, je pumpa vybavená ABS hadičkou. S vypúšťacím ventilom je možné znížiť tlak v hadičke a jednoduchšie ju odmontovať z ventilu. MOC pumpy je 39,99 € a nájdeš ju na našom MTBIKER shope.

Weldtite malá sada na lepenie - 4,59 €

Weldtite malá sada na lepenie
Každý, kto jazdí s dušami, už určite dostal defekt. Prvou možnosťou je vymeniť celú dušu, nafúkať a pokračovať ďalej. Ak však idete cestou jednoduchosti a nižšej hmotnosti, v takýchto situáciách dokáže pomôcť napríklad aj lepiaca sada od Weldtite. V balení sa nachádza niekoľko záplat, lepidlo, šmirgeľ a dve praktické montpáky, ktoré slúžia na vyzutie plášťa. Celý obsah sa zmestí do malej praktickej krabičky. DMOC alebo MOC setu je 4,59 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

FORCE Point - 16,99 €

FORCE Point
Sada svetiel Point vyznáva ideu minimalizmu, no zároveň bezpečnosti pri jazde. Obe blikačky ponúkajú režim trvalého svietenia a blikania, pričom sa o ne stará výkonná LED dióda. Podstatnou výhodou je široký uhol svietenia – pri zapnutom svetle ťa bude vidno z 240°. Gumený držiak má otočný úchyt a tak dokážeš svetlo upnúť vodorovne na riadidlá, ale aj zvislo na sedlovku. Obe svetlá sú odolné voči vode na úrovni IPX4. MOC tohto setu je 20,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Giro Radix - 74,99 €

Giro Radix
Radix sa najlepšie cíti na trailoch. To však neznamená, že do vienka nemôže dostať ľahkosť XC prilby. Tým pádom sa môžeš pri brázdení singlov spoľahnúť na jej ochrannú funkciu aj bez toho, aby ťa po pár hodinách bolel krk. Výstelky Cool Fit, 25 ventilačných otvorov a upínací systém Roc Loc 5.5 zaručujú maximálnu dávku pohodlia. Polohovateľný štít P.O.V. ochráni ako pred slnkom, tak aj pred konármi. MOC prilby je 113,88 € a nájdeš ju na našom MTBIKER shope.

VAUDE Matera II - 42,99 €

VAUDE Matera II
Nohavice Matera II ocení predovšetkým príležitostný cyklista. Hodia sa na kratšie trasy a ponúkajú vyvážený pomer pohodlia a ceny. Vložka T-PAD je dvojvrstvová, má hrúbku 15 mm a je dizajnovaná pre vzpriamenejší posed. Nohaviciam na jednej strane dominuje strečový pás, na strane druhej zas silikónový lem. Spolu ich držia na mieste počas jazdy. A keďže sú šortky vyrobené z jemného a elastického semišu, ponúkajú vysoký komfort. Ich MOC je 52,99 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

ALPINA PANOMA 2.0 - 50,99 €

ALPINA PANOMA 2.0
Model PANOMA 2.0 je ako stvorený pre cross-country. Minimalistický dizajn a in-mold konštrukcia prilbe zabezpečujú nízku hmotnosť. O vetranie sa stará 23 ventilačných otvorov, ktoré sú vpredu doplnené ochrannou sieťkou proti hmyzu. Upínací systém je patentovaný a zabezpečuje, že prilba zostane pevne na svojom mieste aj počas nárazu. Medzi príjemné detaily patrí štít, ktorý je však odnímateľný a bez neho prilba dostáva „cestný“ nádych. Jej MOC je 59,99 € a nájdeš ju na našom MTBIKER shope.

Všetko na bike a aj niečo naviac nájdeš na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Výbava na výjazdy - hor sa za dobrodružstvom PR článok

Výbava na výjazdy - hor sa za dobrodružstvom

Každé správne dobrodružstvo však vyžaduje aj technickú prípravu. Čo by nemalo chýbať?
Výbava hodná profesionálov - radosť a výkon v jednom PR článok

Výbava hodná profesionálov - radosť a výkon v jednom

Prémiové vyhotovenie, špičkové materiály a výkon či dizajn hodný profesionálneho pelotónu. Každého nadšenca poteší kvalitný kúsok oblečenia či náradia vo výbave.
Výbava na výjazdy - poteší aj pomôže PR článok

Výbava na výjazdy - poteší aj pomôže

Odniesť, opraviť či doplniť energiu. Drobnosti, ktoré dokážu potešiť, dokonca v správny moment pomôcť alebo uľahčiť jazdu. To znie celkom dobre, čo poviete?
keyboard_arrow_up