Biznis

Otvorenie včelárskej sezóny v MEDOLANDII v Dolnej Krupej pri Trnave

"Premávať bude aj bezplatný autobus z Trnavy."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 29. apríla 2024 20:16
Otvorenie včelárskej sezóny v MEDOLANDII v Dolnej Krupej pri Trnave Foto: Medolandia
Slávnostné otvorenie včelárskej sezóny bude v MEDOLANDII v sobotu 4. mája od 10:00h. Na návštevníkov čakajú ochutnávky NAJLEPŠEJ MEDOVINY NA SVETE, ochutnávky medu i bohatý program. Novinkou bude posilnená kyvadlová doprava, ktorá turistov odvezie na trase Trnava - Dolná Krupá.

Program Otvorenia včelárskej sezóny v Medolandii sa začne v sobotu 4. mája o 10:00 h. aktivitami pre všetky vekové kategórie.

„Včely sú symbolom prichádzajúcej jari. Najmladším návštevníkom chceme ukázať život včely, a to prostredníctvom zábavných hier vo Včeličkove. Tu budú deti plniť rovnaké úlohy aké robia včely počas svojho života. Rovnako sa zabavia pri maľovaní na tvár a budú môcť pozorovať živé včely z našej včelnice,“ pozýva na podujatie Katarína Hanicová zo zážitkového areálu Medolandia.

Dospelí návštevníci sa môžu tešiť na degustácie medovín z medovinárstva Apimed a ďalších včelích produktov. Nebude chýbať ani špeciálna Medovina Barrique, ktorá získala na medzinárodnej súťaži Apimondia v Chile 2023 titul NAJLEPŠIA MEDOVINA NA SVETE a putovný pohár.

V areáli Medolandia sa hostia budú môcť vydať na prechádzku po Včelárskom náučnom chodníku, na ktorom sa dozvedia o histórii včelárenia a tiež si budú môcť prezrieť výstavu súčasného moderného včelárstva.

Vstupenku na podujatie je možné si zakúpiť na stránke tootoot.fm v cene 3 eurá alebo osobne na mieste za 4 eurá. Deti do 15 rokov majú vstup zdarma.

Viac informácií o podujatí v Medolandii nájdete na stránke: https://medolandia.com/otvorenie-vcelarskej-sezony-4/

Komentáre