Masový vrah v pasci na popovom koncerte? Film TRAP zaujal prvým trailerom

0
Aj v jeho novinke Trap, ktorá príde do kín 8. augusta, sa isto môžeme tešiť na viacero nečakaných twistov a prekvapení.

Čo zo začiatku vyzerá ako príjemný rodinný večer, sa náhle zmení celkom neočakávaným smerom… Keď sa milujúci otec Cooper vyberie so svojou dospievajúcou dcérou Riley na koncert obľúbenej speváčky Lady Raven, ani jeden z nich nemôže tušiť, že toto podujatie nebude len o počúvaní najväčších hitov. Cooper sa medzi rečou na chodbe dozvie, že polícia zistila, že sa v publiku koncertu nachádza hľadaný masový vrah Mäsiar. A naplánovala jeho dolapenie. Koncertná hala sa tak má stať pascou (z angličtiny – „the trap“) na nebezpečného zločinca. Znelo by to možno skvelo, keby Cooper neskrýval temné tajomstvo…

Snímku napísal a režíruje M. Night Shyamalan, tvorca filmov, ktoré dokážu publikum poriadne prekvapiť. Spomeňme snímky Šiesty zmysel, Vyvolený, Znamenia či Rozpoltený.

Aj v jeho novinke Trap, ktorá príde do kín 8. augusta, sa isto môžeme tešiť na viacero nečakaných twistov a prekvapení.

Už intenzívny prvý trailer naznačuje, že o vypäté situácie nebude rozhodne núdza.

V hlavnej úlohe Coopera sa predstaví Josh Hartnett. Začal svoju kariéru ako hviezda teenagerskych hororov na prelome tisícročí (Fakulta, Halloween H20), aby sa neskôr stal rešpektovaným hercom mnohých žánrov. Naposledy sme ho mohli vidieť vlani v oceňovanom Oppenheimerovi.

Jeho dcéru Riley si zahrá začínajúca herečka Ariel Donoghue, ktorá sa zatiaľ objavila napríklad v seriáli Wolf Like Me či vo filme Tajomstvo modrej zátoky.

Zaujímavosťou je, že speváčku Lady Raven stvárni Saleka Shyamalan, dcéra samotného režiséra, ktorá sa skutočne živí ako hudobníčka!

Triler Trap v auguste prinesie na plátna slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film.

Mohlo by vás zaujímať:

  • Do kín prišla Zakázaná túžba
    Vekový rozdiel spoločnosť vo všeobecnosti vníma ako prekážku v budovaní plnohodnotného vzťahu. A čo ešte, ak je tou staršou z dvojice žena a muž je od nej mladší o celých 15 rokov? Práve o takomto páre rozpráva snímka Zakázaná túžba, ktorá práve teraz vstúpila do slovenských kín. Hlavnou hrdinkou filmu Zakázaná túžba je Olga (Magdalena Boczarska), úspešná žena s vybudovanou kariérou a postavením,… Read more: Do kín prišla Zakázaná túžba
  • Choroby s číslami. Ktoré to sú?
    Každý rok o takomto čase sa skloňujú alergie. Majú svoju sezónu a rastú medzimesačne aj medziročne. Rastie aj počet infekčných ochorení, ako je piata, šiesta a siedma choroba u detí a mladých ľudí. Čo robiť, ako si posilniť imunitu a aké choroby sa skrývajú pod číslami? “Obzvlášť opatrné musia byť tehotné ženy. A ľudia so zníženou… Read more: Choroby s číslami. Ktoré to sú?
  • Hypertenzia vás môže potichu zabíjať
    17. máj je Svetový deň hypertenzie. Hypertenzia alebo vysoký krvný tlak sa týka najmä mužov. Teda postihuje najmä ich, no neznamená to, že ženám sa vyhýba. Hypertenzia je zradná v tom, že často nevysiela žiadne varovania. Človek tak necíti žiadne príznaky alebo ťažkosti. V tomto prípade platí, že najdôležitejšia je prevencia. Je lepšie predvídať, ako potom hasiť… Read more: Hypertenzia vás môže potichu zabíjať
  • Ako sa buduje sebavedomie?
    Sebavedomie je základným pilierom nášho emocionálneho zdravia. Ovplyvňuje kvalitu nášho života, našu schopnosť viesť šťastný život a budovať si kvalitné vzťahy. Nedostatočná sebadôvera sa môže odraziť v každodennom živote i pracovnom prostredí. Ako sa vyvíja sebavedomie a akými technikami si ho budovať? Budovanie sebavedomia. Sebavedomie sa vyvíja v ranom detstve Sebavedomie je proces, ktorý sa počas nášho života neustále mení… Read more: Ako sa buduje sebavedomie?
  • Vyskúšajte stredomorský jedálniček
    Pravidelne sa objavujú nové druhy diét, nové trendy v stravovaní, moderné alternatívne smery. V domnienke konečne efektívneho spôsobu stravovania s výsledkom rýchlej redukcie hmotnosti sa púšťame často do drastických diét. Vysúšajte stredomorský jedálniček. Z čoho sa skladá? Najefektívnejšie je dlhodobé stravovanie sa pomocou ľahkého, chutného a pestrého jedálnička, ktorého korene pochádzajú zo stredomorskej kuchyne. Medzi všetkými možnými… Read more: Vyskúšajte stredomorský jedálniček

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.