Založ si blog

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU.

-Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo reagovať. Depresia a úzkosť ovládne Bratislavu. Ktovie, či Šimečka nebude nútený sympatizantom PS na sekretariáte Progresívneho Slovenska rozdávať lieky proti úzkosti. Psychológ M.Bakyta v tomto prípade bude záujemcom iste nápomocný. Poradí im, čo a ako.

Výsledky prieskumu politických preferencií dnes nie sú jedinou Jóbovou zvesťou pre progresívno-liberálnu opozíciu. Druhou správou je potvrdenie pozitívneho finančného ratingu Slovenska ratingovou agentúrou Standard and Poors. Tá naďalej hodnotí finančnú zdatnosť SR na úrovni A+ so stabilným výhľadom.

Ťažké časy žijú priaznivci protificovskej opozície. Ak by im lieky proti úzkosti nepomohli, má pre nich šaman Šimečka ešte jedno posledné, tak trochu zúfalé riešenie. Nešťastných sympatizantov progresívcov a liberálov chce zavolať vo štvrtok podvečer na skupinovú terapiu. Terapeutická komunita Šimečkovcov sa bude konať na jednom z bratislavských námestí. Ľudia si môžu doniesť obvyklé „mierumilovné“ plagáty a budú mať šancu vykričať a vy-fúúújúkať sa do sýtosti.

-Veľmi im to nepomôže, ale aspoň si uľavia. A tak teda – nech vo štvrtok celou mentálne posunutou Bratislavou znie hojivé „Fico fúúúúúj !“ Fúúúúj !

Nedeľné politické perličky od pani Cigánikovej a néniky Magdy Vásáryovej.

12.05.2024

Tri tradičné nedeľné debaty na mejnstrímových televíziách zaujali kultivovanosťou iba v jednom prípade – v prípade besedy Tomáša s Majerským na RTVS. Morder-átorka Jančkárová ju napriek zjavnej snahe nedokázala pokaziť. Zvyšné dve diskusie sa blížili skôr ku komediálnemu žánru. Dovoľte podeliť sa aspoň o dve humoristické perličky od dvoch [...]

„2.sv.vojnu vyhrali USA a Ukrajina“

09.05.2024

Tlačová tajomníčka Bieleho domu Karine Jean-Pierre včera na TK uviedla , že 2.sv.vojnu vyhrali Američania a Ukrajinci, ktorí spolu bojovali proti Stalinovi. Americká predstaviteľka zdôraznila, že Spojené štáty a ich ukrajinskí spojenci spoločne bojovali proti totalitným režimom Stalina a Hitlera. Karine Jean-Pierre prehlásila: „Hoci je Berlin teraz našim spojencom, [...]

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

bombaj

Pád ilegálneho obrieho bilbordu zabil v Indii 14 ľudí, stovku uväznil

14.05.2024 09:10

Prudký vietor spolu s prívalovým dažďom v pondelok udrel na Bombaj.

auto, autá, emisie, doprava, zápcha

Komplikovaná doprava v Bratislave: Vodiči sa zdržia na viacerých úsekoch

14.05.2024 09:08

Pred Kramármi smerom z centra sa zrazili dve autá. Na Ružinovskej zrazila ráno električka cyklistu.

USA New York Trump súd proces

Trump schválil platbu za mlčanie pornoherečke, povedal kľúčový svedok Cohen

14.05.2024 09:00

Trump sa obával dôsledkov, ktoré by mohlo mať zverejnenie jeho údajného sexuálneho pomeru na jeho prezidentskú kampaň.

Zuckerberg

Zakladateľ Facebooku má 40 rokov. Ako darček si kúpil jachtu za 300 miliónov

14.05.2024 08:00

Mark Zuckerberg si k narodeninám zadovážil luxusnú loď, ktorú vyrobili na objednávku ruského oligarchu. Zaplatená cena je však preňho maličkosť, vráti sa mu už za tri mesiace.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 425
Celková čítanosť: 1998011x
Priemerná čítanosť článkov: 4701x

Autor blogu

Kategórie