back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Slávnostné otvorenie plavebnej sezóny na Dunaji 2024

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Miroslav Košírer / Bratislava / V týchto dňoch na lodi Harmónia sa konalo slávnostné otvorenie plavebnej sezóny na Dunaji 2024.lod vyplávala osobného prístavu na  dvojhodinovú plavbu smer Devín a späť.

Otvorenie sa konalo v plnej paráde, nechýbala ako vždy, živa hudba, jedlá od výmyslu sveta. Na slávnostnom otvorení sa zúčastnili viaceré známe osobnosti, Denisa Žiláková, štátna tajomníčka Ministerstva dopravy Slovenskej republiky, generálny riaditeľ  a člena Predstavenstva a.s. Slovenská plavba a prístavy (SPaP) Jaroslav Michalco, umelci, Martina Korbeliča, Nora Mészároša, Dagmar „Didianu“ Dianovú, Denisu „DeDe“ Višňovskú, Ivanu „sweetladylollipop“ Antal, Lenka Debnárová, Zuzanu Líšková. Neoddeliteľnou súčasťou slávnostného otvorenia boli aj média RTVS, televízia JOJ, Markíza, Reportér 24.sk,

Bratislavské noviny a ďalšie  média. Na lodi Harmónia, pokrstil aj nový lodný poriadok špeciálnym drinkom. Nechýbala zaujímavá tradičná tombola a na záver bol predstavený aj nový dezert. Podujatie moderovala Karin Majtánová.Pre zaujímavosť, Hneď v prvý víkend počas Bratislavských mestských dní 20. a 21. apríla 2024 budú mať turisti možnosť vychutnať si pri plavbe popod bratislavské mosty pohľady na Bratislavu aj v rámci Zimného prístavu, bežne verejnosti neprístupného. Loď bude počas otvorenia sezóny, víkendu 20. a 21. apríla, kotviť na pontóne 44, kde je aj predajné miesto plavieb.

Príďte si oddýchnuť, vychutnať si dobrý drink na hornej palube s krásnym výhľadom alebo načerpať sily chutným jedlom od šéfkuchára. Pre deti je pripravený kútik s omaľovánkami a legom. Loď zároveň ponúka aj rôzne zážitkové eventy v podobe tematických, hudobných či gastro plavieb. Kulinárske zážitky si môžete vychutnať v podobe večere na Dunaji, alebo aj počas nedeľných brunchov. Obľúbené sú aj detské párty s bohatým programom a animátormi na palube. Dokonca sa tu konajú aj svadby na kľúč.Všetky informácie sú zverejnené na stránke bkis.sk.

 

Foto: Miroslav Košírer

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované