Stanku z Ruže mala pred rokmi zadržať NAKA, ona sa však bráni: Vo videu vysvetlila, ako to naozaj bolo

Dana Kleinová

Foto: Instagram (stanislavaluckova) / TV Markíza

V Ruži pre nevestu ju nazývajú vedúcou kostolného gangu a považujú za najslušnejšiu z dievčat. O to viac všetkých šokovala informácia, že mala brať a predávať drogy. 

Článok pokračuje pod videom ↓

So šokujúcou informáciou o tom, že Stanka Lučková mala byť zapletená do drogovej trestnej činnosti, sa ozval čitateľ portálu Topky. Pre tento portál povedal, že Stanku mala v roku 2020 vyšetrovať NAKA, pričom mala byť jednou z hlavných podozrivých spolu s jej vtedajším priateľom. Situácia pre ňu síce na jednej strane skončila priaznivo a nebola zatknutá, no pre tieto podozrenia bola vyhodená zo školy. K celej situácii sa teraz vyjadrila aj samotná Stanka, ktorá sa rozhodla uviesť veci na pravú mieru.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Pašovali drogy cez hranice

„V septembri 2020 bolo pri protidrogovej akcii s názvom Firma na východnom Slovensku zadržaných 11 osôb, ako hlavný podozrivý jej vtedajší priateľ a spolu s ním aj ona sama,“ uviedol zdroj pre portál Topky. Ako v tom čase informoval portál KOŠICE: DNES, obvinených bolo nakoniec sedem osôb a títo obvinení mali pašovať drogy z Ukrajiny na Slovensko a následne ich distribuovať do ďalších krajín. U týchto ľudí sa pritom našli zásoby pervitínu a marihuany.

A hoci medzi týmito obvinenými Stanka nebola, situácia pre ňu tiež mala vážne následky a ovplyvnila jej život.

Nevedela o tom

„V roku 2019 som tvorila pár s niekým, nebudem ho menovať. Bol to môj posledný vzťah. Tvorili sme spolu pár približne rok a v tom čase som takisto šla na Miss Universe, čiže som bola veľa preč z Košíc, veľa som cestovala,“ vysvetlila Stanka v úvode videa, ktoré natočila ako reakciu na obvinenia. Dodala, že navyše bola mesiac na Filipínach, a tak nevedela, čo sa dialo doma. Navyše nikdy nemala potrebu partnerov kontrolovať. „Ja som jednoducho nemala pod palcom, nazvem to tak, to čo robí alebo nerobí môj vtedajší priateľ,“ povedala favoritka na víťazku Ruže pre nevestu.

„Nikdy som nebrala žiadne drogy. Ja som nikdy ani len nevyskúšala ľahšiu drogu, marihuanu ani nič podobné. Som proti tomu a ani nikdy neplánujem vyskúšať drogy. Nikdy som sa nestýkala s ľuďmi, ktorí by drogy brali. Aspoň som o tom nevedela,“ pokračuje Stanka. Prehovorila tiež o bývalom partnerovi a povedala, že tým, že ona drogy nikdy neriešila, ani by jej nenapadlo, že by on mohol mať nejaký súvis s týmito vecami.

„Nebol tam k tomu žiaden impulz, aby som si to myslela. Nič, čo by tomu nasvedčovalo. Údajne podľa vyšetrovateľov drogy nebral, nikdy ich u seba nemal, ani drogy u neho nikdy nenašli. On teda údajne drogy nikdy nepredával,“ vysvetlila a priznala, že si už nepamätá všetky detaily. „Stál za nejakým organizovaním prevozu drog z miesta na miesto, ale predával to už niekto iný,“ dodala.

Chcela byť policajtkou

Najnovšie články