Autosuv.sk

Ostatné

Renault spustil predaj modernizovaného Capturu

Dizajnom sa Captur teraz viac podobá na Scénic. Základná cena vozidla je 18 000 eur.
Renault spustil predaj modernizovaného Capturu

Modernizovaný Captur sme spoznali začiatkom apríla a dnes slovenské zastúpenie značky zverejnilo jeho cenu. Premena v rámci modernizácie je viditeľná na prvý pohľad. Captur dostal nový svetelný podpis, viacvrstvovú masku chladiča s logom Nouvel'R a vyššiu kapotu.

Nové svetlomety sú štandardne vybavené technológiou Full LED pre všetky verzie. Modernejší vzhľad dostala aj zadná časť vozidla s priehľadnými krytmi zadných svetiel, novým logom a prepracovaným difúzorom. V interiéri bola postupne odstránená všetka koža. Nové čalúnenie je založené na recyklovaných látkach.

Captur je štandardne vybavený multimediálnym systémom OpenR Link na novom 10,4-palcovom vertikálnom dotykovom displeji vo všetkých verziách. Novým prvkom je integrovaný systém služieb Google so systémom Android Automotive 12, ktorý je k dispozícii ako voliteľná výbava od prvej verzie. Okrem toho, že rozhranie je plne prispôsobiteľné, je kompatibilné so systémami Android Auto a Apple CarPlay pre káblové a bezdrôtové pripojenie smartfónu.

Základná cena nového modelu Captur je 18 000 eur za verziu Evolution. Ceny začínajú na 19 900 eur za verziu Techno a 27 600 eur za verziu Esprit Alpine. Modernizovaný Captur je naďalej k dispozícii s plne hybridným motorom E-Tech s výkonom 145 k. Cena s touto motorizáciou štartuje na sume 25 900 eur za verziu Techno a 28 700 eur za verziu Esprit Alpine.

Zaujímavou možnosťou je aj dvojpalivový benzínový a LPG pohon. Tento motor, ktorý je ekologickejšou a úspornejšou alternatívou, znižuje emisie CO₂ približne o 10 % v porovnaní s ekvivalentným benzínovým motorom a ponúka dojazd až 1 100 km na dve nádrže.

Vynovený Captur sa dodáva s možnosťou výberu z celkovo piatich motorov: TCe 90, TCe 100 LPG, mild hybrid 140, mild hybrid 160 EDC a E-Tech full hybrid 145.

Tagy

Pokračovať v čítaní