Apple už o pár dní predstaví nové iPady a Apple Pencil

Apple Let Loose
Špekuláciám o nových iPadoch môže byť konečne koniec. Apple totiž oznámil, že už 7. mája organizuje event s názvom Let Loose, na ktorom vysoko pravdepodobne predstaví nové iPady a Apple Pencil.

Spoločnosť tak po dvoch rokoch uvedie na trh konečne novú generáciu svojich tabletov a zrejme spolu s nimi aj novú generáciu svojho pera Apple Pencil. To sa takisto dočkalo iba menšej aktualizácie s USB-C portom, pričom šlo o obnovu prvej generácie stylusu. Apple propaguje samotný event s pomocou viacerých prezentačných obrázkov, kľúčovú rolu v obraze však zohráva Pencil, vďaka čomu je jasné, o akých produktoch konferencia bude.

Apple tak zároveň vypálil rybník novinárovi Markovi Gurmanovi, ktorý najprv vravel, že spoločnosť možno zorganizuje konferenciu, následne sa však prikláňal čoraz viac k tomu, že nové iPady budú predstavené cez tlačovú správu. Spoločnosť by však mala mať teraz viacero zásadných ohlásení. Očakáva sa totiž, že iPad Pro obdrží OLED displej, kým iPad Air obdrží väčšiu, 12.9-palcovú verziu po boku doterajšej 10.9-palcovej. Špekuluje sa tiež o ohlásení novej Magic Keyboard pre iPad s hliníkovým šasi a väčším trackpadom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť