Dobré noviny
Paľo Habera po rokoch oprášil legendárne obtiahnuté kraťasy. Originál je len jeden, smeje sa pri fotke
Romana Mináriková
Romana Mináriková

Paľo Habera po rokoch oprášil legendárne obtiahnuté kraťasy. Originál je len jeden, smeje sa pri fotke

— Foto: Instagram @pavolhabera

Spevák sa vrátil do deväťdesiatych rokov.

„Ja viem! Niektorí z vás ma sledujú len kvôli tomu, že občas vypustím nejakú takúto úchylnosť,“ zavtipkoval Pavol Habera na svojom Instagrame a s fanúšikmi sa podelil o poriadnu raritu. Zo skrine totiž po rokoch vytiahol legendárne rifľové šortky a zaspomínal si na bizarné 90. roky. Pobavil celý internet.

O tom, že spevák Paľo Habera mal aj v minulosti vyberaný vkus, niet pochýb. Už v roku 1992, keď navštívil božského Karla Gotta, nezaprel v sebe rockera a dorazil do jeho domu v outfite len jemu vlastnom - v obtiahnutých rifľových šortkách.

Hoci slovenská spevácka legenda nedávno oslávila 62. narodeniny, ikonického kúska sa nikdy nevzdala. Po rokoch si ho dokonca bez váhania obliekol. „Toto je aktuálne dnešný vintage 2024 kraťasy image! Bombardujete ma vašimi fotkami v kraťasoch alá Habera, ale pozor - originál je len jeden,“ napísal Habera k fotografii, na ktorej pózuje v ikonickom kúsku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Pavol Habera (@pavolhabera)

​Pod fotkou sa objavilo množstvo zábavných aj obdivných komentárov. „Chcela by som si v šesťdesiatke obliecť šortky, čo som nosila v dvadsiatke," smiala sa na Instagrame Lucka. „Už len vlasy zapustiť," pridali sa ďalší.

Už ste čítali?