Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Eyerim.
25. apríla 2024, 14:00
Čas čítania 1:24
Sponzorovaný obsah

Slovenská influencerka má vlastnú kolekciu okuliarov. Toto je Kohe by eyerim x Tatiana Žideková

MÓDA BRATISLAVSKÉ MÓDNE DNI MÓDA MÓDNE DOPLNKY SLNKO
Uložiť Uložené

Toto sú must-have okuliare na nadchádzajúce mesiace.

Influencerku Tatianu Židekovú pozná slovenské a české publikum hlavne vďaka zdravému životnému štýlu, cvičeniu a móde. V týchto oblastiach patrí v česko-slovenskom priestore k najpopulárnejším osobnostiam, jej inšpiratívny Instagram sleduje viac ako 330 000 ľudí.

Spolupracuje aj so značkami z oboch svetov, okrem iného si jej followerky a followeri mohli v minulosti výhodne objednať značkové okuliare z portálu eyerim, ktorý predáva okuliare a kontaktné šošovky v dvanástich krajinách Európy.

Eyerim vyrába aj svoje vlastné okuliare pod značkami OiO a Kohe, a práve značka Kohe by eyerim prišla tento rok s kolekciou, kde nájdeš aj okuliare Kohe by eyerim x Tatiana Žideková.

Tatiana Žideková
Zdroj: eyerim/Marianna Tomanová

Spoluzakladateľka obchodu eyerim a influencerka Andrea Zahurancová opísala ich príbeh takto: „S Tatianou sme spolupracovali už dávno a máme ju veľmi radi. Máme podobné pohľady na módu a životný štýl, ale rozumieme si napríklad aj vo filozofii, že kvalitné a pekné veci by mali byť dostupné pre všetkých. Naše okuliare sa tak snažíme vyrábať, už odkedy sme s nimi prišli. Takže keď sme začali uvažovať nad tým, že vytvoríme prvú kolekciu v spolupráci so známou osobnosťou, na Tatianu padla naša voľba veľmi prirodzene.“

Tatiana Žideková
Zdroj: eyerim/Marianna Tomanová

Príprava kolekcie si vyžiadala takmer rok spoločnej práce. Dizajny štyroch modelov okuliarov sa držia štýlu značky Kohe, ktorý sa snaží byť pohodlný, funkčný, ale štýlový. „Pri výbere rámov a farieb som sa snažila, aby sa moja kolekcia dala kombinovať s viacerými štýlmi, ale každému priniesla iskru a oživenie,“ povedala Tatiana o svojej kolekcii.

Milým detailom, na ktorom poznať, že sa pozeráš na osobnú kolekciu, je aj to, že sa jeden z modelov volá po Tatianinej dcére – Vanes. Koniec koncov, ktorý rodič by premeškal šancu dať svojmu dieťaťu takýto darček?

Tatiana Žideková
Zdroj: eyerim/Marianna Tomanová

Značka Kohe by eyerim sa od roku 2019 snaží robiť dioptrické aj slnečné okuliare krajšími, pohodlnejšími a dostupnejšími pre každého. Kombinuje dizajn a kvalitu na úrovni svetových značiek so špičkovými šošovkami.

Objednať si ich môžeš aj ako slnečné okuliare s dioptriami alebo samozafarbovacie, prípadne svoje okuliare posunúť na prémiovú úroveň so sklami EssilorLuxottica, ktoré nájdeš aj v okuliaroch od najväčších značiek.

Tieto štýlové slnečné okuliare môžeš mať už za 50 eur, dioptrické so zľavovým kódom za 40 eur. 

objav novú kolekciu
Domov
Zdieľať
Diskusia