Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
24. apríla 2024, 20:29
Čas čítania 0:31

VIDEO: Po Londýne pobehovali splašené kone. Zranili piatich ľudí a vrazili do autobusu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Ulicami Londýna sa preháňali splašené armádne kone, zranili päť ľudí.

Britskej vojenskej jednotke Household Cavalry utiekli kone a splašene sa preháňali centrom Londýna. Zranenia pri tom utrpelo päť ľudí, štyroch odviezli do nemocnice.

Podľa agentúry PA sa splašilo zrejme až sedem koní. Zvieratá zhodili svojich jazdcov počas ranného cvičenia. Pri incidente sa zranil najmenej jeden vojak. Jeho kôň potom vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca. Jeden z koní podľa zdroja agentúry AFP narazil do odstaveného autobusu a rozbil na ňom predné sklo.

Londýnska záchranná služba uviedla, že dokopy sa zranilo päť ľudí na troch rozličných miestach. „Naši záchranári boli na mieste za menej ako minútu,“ uviedol hovorca záchrannej služby. Polícia neskôr potvrdila, že všetky kone sa s pomocou armády podarilo chytiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia