Šiesty album americkej formácie Twenty One Pilots mal pôvodne vyjsť 17. mája. Duo však oznámilo odklad, avšak iba o týždeň. Novinka Clancy po novom vyjde 24. mája. Dôvod ale fanúšikov mimoriadne poteší. Twenty One Pilots sa rozhodli, že pripravia ku každej pesničke nového albumu videoklip.

"Keď som prvýkrát povedal Joshovi a Markovi a všetkým v našom tíme, že chcem urobiť videoklip ku každej skladbe na albume Clancy, ktorý vyjde, povedal som im, že je to preto, že tieto piesne milujem a verím im natoľko, že si predstavujem, ako každú spievam pred kamerou," povedal líder Tyler Joseph vo videu na sociálnej sieti. "Ale aby sme to dosiahli, potrebujeme trochu viac času. Album posunieme o týždeň späť do 24. mája. Nie je to vzrušujúce? Ešte trochu času," dodal.

Myšlienku o videoklipoch prezentoval Tyler už po vydaní singla Overcompensate, ktorý skupina zverejnila spolu s videoklipom vo februári. Vtedy mali hotových osem videoklipov, pričom album bude obsahovať 13 skladieb. K novému albumu pripravuje dvojica hudobníkov masívne svetové turné, počas ktorého navštívia Veľkú Britániu, Európu, USA a Austráliu.

Text: Hudba.sk (Zdroj: Nme.com)