Švajdovci majú prežívať v manželstve veľkú krízu, niekto im chce uškodiť. Takto zareagovali obľúbení moderátori

Hyriaková Kristína

Foto: Instagram (Zlatica Puškárová)

Prežívajú krízu v manželstve? Obľúbení moderátori Zlatica Puškárová a Patrik Švajda tvoria pár už viac ako dvadsať rokov a spolu majú dvoch synov. Vždy pôsobili ako stabilný a šťastný pár, čo však vraj v poslednej dobe nie je celkom pravda.

Článok pokračuje pod videom ↓

Zlatica sa pred niekoľkými mesiacmi stiahla z televíznych obrazoviek. Ako dôvod uviedla zdravotné problémy, no to vyvolalo niekoľko otázok. Ako informuje portál Čas.sk, podľa jednej čitateľky sa objavilo už niekoľko klebiet o tom, že dôvodom odchodu Zlatice z televízie nie sú zdravotné, ale vzťahové problémy. Láske medzi nimi má byť koniec, o čom vraj svedčí množstvo vecí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Zlatica Puškárová (@zlaticapuskarova)

Majú sa rozvádzať

„Dlhšie sa hovorí o tom, že sa stiahla z obrazoviek pre chorobu. Pravda je taká, že sa idú s Patrikom rozvádzať. Už dlhšie majú vzťahové problémy. On väčšinu svojho času strávi na chate, zatiaľ čo ona sa doma stará o deti,“ informovala portál čitateľka.

Reakcia Švajdovcov stojí za všetko

Nový Čas sa preto spojil s obľúbenou dvojicou, aby na klebety zareagovala. Obaja zostali veľmi pobavení. Zlatica do telefónu povedala, že to nie je pravda a práve majú rodinnú pohodu pri varení segedínskeho guláša. Aj Patrik sa ozval s tým, že obaja prežívajú pokojné obdobie, ale že čakali, že keď sa stiahne s obrazoviek, klebety prídu.

Vysvetlila tiež, že dôvodom môže byť aj to, že sa nevenuje sociálnym sieťam a len málokedy pridá fotografiu s manželom, pretože sa nerád fotí. Dodala, že aj u nich sa občas vyskytnú hádky, žiadna kríza sa však nekoná.

Najnovšie články