Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Posledná kvapka pre princa Harryho: Skončil v slzách... Toto od Karola III. nečakal!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Vzťahy medzi princom Harrym a zvyškom kráľovskej rodiny sa po jeho odchode do USA značne zhoršili. Pre neho samotného však bolo poslednou kvapkou rozhodnutie jeho otca - kráľa Karola III., po ktorom sa podľa najnovších informácií dokonca rozplakal.

O vzťahoch princa Harryho a jeho rodiny sa v posledných mesiacoch hovorilo prakticky neustále. Aj napriek tomu, že sa mal údajne niekoľkokrát pokúsiť o napravenie situácie, tak narážal na nevôľu hlavne zo strany jeho brata Williama.

Posledná kvapka pre princa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Okrem toho vyplávalo na povrch aj viacero vecí z minulosti. Tou najnovšou je podľa informácií experta na kráľovskú rodinu Toma Quinna to, čo bral princ Harry ako poslednú kvapku, ktorá ho poriadne nahnevala a dokonca rozplakala.

Kameňom úrazu sa stal krok Karola III., ktorý po odchode Harryho z Veľkej Británie rozhodol, že ho vysťahuje z Frogmore Cottage, ktorý sa nachádza vo Windsore. Tento dom dostal ako svadobný dar od Alžbety II. a býval v ňom po svadbe s Meghan.

„V tom čase si len veľmi málo ľudí uvedomovalo, aká to bola pre Harryho facka. Bola to pre neho posledná kvapka. Harry bol veľmi nahnevaný a dokonca plakal. Cítil, že na to jeho otec nemal žiadne právo a urobil to len z pomsty," povedal Quinn.

„Harry a Meghan si mysleli, že Frogmore tam bude pre nich vždy a plánovali sa tam na pár týždňov vracať každý rok, aj keď už nepracovali ako členovia kráľovskej rodiny. Táto domnienka hovorí jasne o tom, ako vzdialení si Karol III. a jeho syn boli," doplnil k situácii pre Mirror.

Posledná kvapka pre princa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/Henry Nicholls/Pool Photo via AP)

Viac o téme: Princ Harry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu