Pitný režim - hydratuj, regeneruj, doplň energiu

Príjem tekutín a dopĺňanie energie je nesmierne dôležitou súčasťou športu, ale aj bežného života. Či už si bežec, cyklista, alebo turista, vyber si z našej ponuky.

Kellys KLS TANK 20 - 16,89 €

Kellys KLS TANK 20
Slovenská značka Kellys už dávno nie je iba výrobcom bicyklov. V jej portfóliu nájdeš všetky potrebné cyklistické doplnky. Napríklad aj tento dvojlitrový vodný vak vyrobený z polyetylénu. Jeho konštrukcia je prispôsobená pre univerzálne použitie vo všetkých batohoch, no najlepšie si rozumie práve s tými od Kellys. Určite ťa poteší aj to, že náustok sa dá zakryť, ak potrebuješ napríklad batoh položiť na zem. Vďaka rozopínaciemu vrchu sa ľahko čistí a udržiava. MOC je 16,90 € a nájdeš ho v MTBIKER shope.

PowerBar 5 Elektrolytov - 5,99 €

PowerBar 5 Elektrolytov
Snažíš sa schudnúť alebo dostať do maratónskej formy? Nezabúdaj na kvalitnú hydratáciu. So šumivými tabletami Powerbar 5 Electrolytes doplníš tekutiny a zároveň prijmeš len minimum kalórií. Do tela navyše dostaneš horčík a sodík v rovnakom pomere, v akom ich strácaš pri potení. Osviežujúca chuť s nízkym obsahom cukru ich robí plnohodnotnou alternatívou pre pitný režim. Odporúčaná cena je 5,99 €. Nájdeš ich v MTBIKER shope.


EVOC Hip Pouch Pro - 89,99 €

EVOC Hip Pouch Pro
Na krátke výjazdy či beh je nosenie batohu často na obtiaž. Vtedy je alternatívnym riešením napríklad ľadvinka. Tvoj chrbát ostane voľný pre lepšie odvetrávanie a chladenie, zároveň ti zakryje citlivú oblasť spodného chrbta. K tejto od výrobcu EVOC dostaneš aj pollitrovú fľašu, ktorá presne zapadne do vrecka v ľadvinke. Okrem toho v nej nájdeš miesto na telefón, náradie aj menšie občerstvenie. Vybrať si môžeš z troch farebných variantov. MOC produktu je 89,99 € a nájdeš ju v MTBIKER shope.


NUTREND Voltage Energy - 1,49 €

NUTREND Voltage Energy
Český NUTREND patrí medzi európsku špičku vo výrobe doplnkov výživy. Už 25 rokov sa venuje vytrvalostným športom a kulturistike. Svoje skúsenosti pretavili aj do tejto energetickej tyčinky, ktorá nesmie chýbať v tvojom zadnom vrecku počas maratónu alebo dlhého výjazdu. Obsahuje isomaltulózu, disacharid, ktorý vzniká postupný vstrebávaním pričom dodáva dostatok energie pre tvoj výkon. Vybrať si môžeš až zo šiestich príchutí. MOC je 1,59 €. Nájdeš ich v MTBIKER shope.

SiS REGO Rapid Recovery - 54,90 €

SiS REGO Rapid Recovery
Dôležitou súčasťou tréningu a športového životného štýlu je regenerácia. S týmto nápojom od SiS, teda Science in Sport, urýchliš rekonvalescenciu, doplníš vydanú energiu a podporíš zotavovanie svalového tkaniva. Jeho príprava je jednoduchá vďaka ľahkej rozpustnosti vo vode. Na výber sú štyri príchute, dve ovocné a dve pre milovníkov sladkých chutí, teda čokoláda alebo vanilka. Tento drink sa dodáva vo viac ako 1,5 kg balení. MOC je 69,99 €, nájdeš ho v MTBIKER shope.

CamelBak Chase Race 4 - 105 €

CamelBak Chase Race 4
Batoh ti nevyhovuje, ľadvinka je malá? Skús vestu. Výrobca CamelBak je známy odborník na „kargo“ produkty určené na športové vyžitie a táto vesta je toho ďalším dôkazom. Dokážeš do nej zbaliť všetko, čo potrebuješ na maratón alebo dlhý výjazd vrátane 1,5-litrového rezervoáru, ktorý je súčasťou. Je vyhotovená zo vzdušnej, ale odolnej sieťoviny. Nájdeš tu organizér na náradie, vrecko na telefón, ako aj strečové vrecko, kde zmestíš ľahkú bundu. MOC je 105 €. Nájdeš ju v MTBIKER shope.

Kompava HypoFit - 18,29 €

Kompava HypoFit
Hypotonický nápoj je určený na rehydratáciu organizmu a doplnenie minerálov a vitamínov, ktoré naše telo stráca počas aktivity. Ku kvalitnému výkonu je potrebný i zdroj energie, ktorý HypoFit ponúka vďaka obsiahnutej glukóze a maltodextrínu. Okrem toho v ňom nájdeme vitamíny C, E, beta-karotén, selén a extrakt zo zeleného čaju. Tento nápoj je ideálny pre všetkých vytrvalostných športovcov a hlavne pre aktivity nad 1,5 hodiny. MOC 500 g balenia je 18,29 €. Nájdeš ho v MTBIKER shope.

SiS GO izotonický gél - 1,20 €

SiS GO izotonický gél
Chytiť tzv. „hlaďák“ alebo náhly pokles hladiny cukru je ten najhorší pocit pri podávaní výkonu. Prevenciou v tomto prípade môže byť izotonický gél od výrobcu SiS, odborníka na trhu s energetickými doplnkami. Výhodou je rýchla stráviteľnosť a okamžitý účinok. Vhodný je tiež pre vegetariánov a vegánov. Vďaka svojmu zloženiu ho nie je potrebné zapíjať vodou. Na výber máte z piatich príchutí a maloobchodná cena za jeden kus je 1,99 €. Nájdeš ho v našom MTBIKER shope.

Viac produktov na preteky, tréning, výživu či regeneráciu nájdeš na MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív autora
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Doplnky na posilnenie a regeneráciu po náročných výjazdoch PR článok

Doplnky na posilnenie a regeneráciu po náročných výjazdoch

Dopĺňanie minerálov a energie je dôležité nielen počas výjazdu, ale aj po ňom. Vybrať si môžete medzi rôznymi druhmi doplnkov, na ktoré sa dnes pozrieme.
Regenerácia - rovnako dôležitá ako samotný tréning PR článok

Regenerácia - rovnako dôležitá ako samotný tréning

Či pravidelne trénujete, alebo si doprajete dlhú a náročnú jazdu, nezabúdajte, že vaše telo potrebuje oddych, načerpať novú silu. Čo mu pomôže rýchlejšie sa zotaviť?
Výbava pre každý typ cyklistu – uži si bike po svojom PR článok

Výbava pre každý typ cyklistu – uži si bike po svojom

Všetkých nás spája láska k dvom kolesám. Okrem toho máme radi aj kúsky výbavy, ktoré neraz dokážu zachrániť výjazd alebo zdravie.
keyboard_arrow_up