Založ si blog

Bez Ruska tohtoročné leto neprežijeme!!!

Vladimir Vladimirovič Putin sedel vo svojom podzemnom bunkri, ktorý bol zariadený ako každá iná zemljanka, čo sa poznalo predovšetkým podľa toho, že v ňom nebolo žiadnych okien.

            Povedzte sami, na čo sú okná v zemljanke?

            Na nič!

            Ale to nebránilo Vladimiru Vladimiroviču, aby sa hlboko zamyslel a celkom vážne následne povedal: „Ak chce svet existovať bez Ruska, tak nemusí existovať vôbec. Západ nás chce zničiť. No, keď nás Západ zničí, tak my zničíme svet, pretože svet, to sme my, Rusko!

            Nemôžem pripustiť, aby svet existoval bez Ruska, pretože nie na svete žiadnych ľudí nad nás Rusov. My, Rusi, sme výkvet všetkého ľudstva, naša, ruská, civilizácia je najvyspelejšou civilizáciou v ľudských dejinách. Máme nielen právo, ale i povinnosť zničiť svet, ktorý chce existovať bez nás, pretože taký svet by sa musel protiviť i samotnému Bohu.

            A preto sme i my, Rusi, prišli na tento svet, aby sme ho zničili, lebo to je naše poslanie, ktorým nás poveril Boh. Tomuto svetu vládne Satan, ktorý sa zhmotnil v Západe. A my tento svet zničíme a s ním aj zničíme Satana, lebo Boh si to tak želá.

            Preto je naša vojna svätá, pretože je to vojna proti Satanovi. A preto my, Rusové, prídeme rovno do Božieho kráľovstva rovnako tak, ako príde do raja každý moslim, ktorý sa odpáli a vykríkne: ,Allahu akbar!‘

            ,Rusko je veľké a nie je nič nad Rusko‘, prehlasujem ja a odpaľujem všetky jadrové zbrane, čo my, Rusi, máme, lebo som Rus!“

            A Vladimir Vladimirovič skutočne stlačil taký červený gombík, čo mal pred sebou na niečom, čo pripomínalo ovládací pult ruského jadrového arzenálu.

            Nie že by som bol proti zničeniu Západu. Západ isto príde zničiť už len preto, že Západ chce zničiť Rusko, ale predsa mi bolo akosi ľúto Slovákov.

            Mal som ešte pár sekúnd času a tak som povedal: „Ale čo Slováci? Veď tí budú taktiež zničení spolu s týmto svetom!“

            „Snáď vám ich nie je ľúto?“ usmial sa Vladimir Vladimirovič.

„No, trochu mi ich ľúto je. Veď ich civilizácia je takej vyspelá,“ odpovedal som.

            „Nemusíte ich ľutovať. Slováci dobre vedia, že bez Ruska neprežijú, veď to sú takej Slovania,“ upokojil ma Vladimir Vladimirovič a hneď na to nastal koniec tohto sveta, ktorý sa nevedel zmieriť s existenciou Ruska.

            A kto sa nevie zmieriť s existenciou Ruska, nevie sa zmieriť ani s Bohom!

Stará mačka je ako stará suka

30.04.2024

Nemám rád staré mačky. „Si blázon! Ozajstný primitív! Nemá žiaden zmysel čítať tento tvoj výgrcok! Staré mačky sú nedotknuteľné!“ povedia mi isto teraz mnohí z vás. Mýlite sa! Mýlite sa vo mne, mýlite sa vo starých mačkách, a mýlite sa i sami v sebe, lebo tými bláznami ste predovšetkým vy, nie ja. Moja nenávisť, lebo v tomto prípade môžem bez [...]

Bude Ficova vláda rozdávať svojim voličom LSD, aby je mohla poslať bojovať na Ukrajinu??

28.04.2024

Našu dedinu dnes navštívil medvedár. Ale bol to akýsi čudný medvedár, pretože nemal žiadneho medveďa, ktorého by viedol na reťazi. „A kde máš medveda? Čo si ho nechal priviazaného u prezidentského paláca? “ pýtali sme sa ho. „Musel som ho nechať zastreliť, lebo napadol jedného poslanca SNS na poľovačke, keď vystupoval zo svojho auta, lebo už bol u posedu. Zle [...]

Zbláznili ste sa, progresivci? Kam až chcete zájsť s tou svojou nezmieriteľnosťou a nenávisťou voči zlovenskému národu?

12.04.2024

A teraz mi, moji milí, sami povedzte, čo je na tomto svete, a u nás na Slovensku najmä, ta najkrajšia vec? Áno, ta najkrajšia vec na celom svete, a u nás na Slovensku najmä, je zmierenie! Hej, súhlasím, napr. také zmierenie medzi mužom a ženou, ktorí vstúpili do zväzku manželského, je ozaj niečo, čo sa musí zažiť na vlastnú kožu, lebo [...]

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

gaza

Izrael dal Hamasu ultimátum: Máte týždeň, potom vstúpime do Rafahu

03.05.2024 20:20, aktualizované: 22:18

Izrael dal palestínskemu radikálnemu hnutiu Hamas týždeň na to, aby prijal dohodu o prímerí a prepustení rukojemníkov.

panladislav

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 50894x
Priemerná čítanosť článkov: 1696x

Autor blogu

Kategórie