Jennifer čelí obvineniam zo šikany a rasovej nenávisti. Exkluzívne nám prezradila, ako to bolo v skutočnosti

Dana Kleinová

Foto: TV Markíza

Na internete sa objavilo obvinenie od údajnej bývalej spolužiačky Jennifer z Ruže pre nevestu. Vraj ju mala šikanovať. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Na sociálnej sieti sa rozhodla prehovoriť žena, ktorá vraj chodila na rovnakú základnú školu ako účastníčka šou Ruže pre nevestu. V komentári vysvetlila, že ju Jennifer mala šikanovať, a tak medzi nimi došlo k potýčke. Táto informácia neskôr vyvolala dohady o tom, či Jennifer v šou klamala o svojom pôvode. Kráska z Ruže sa rozhodla uviesť veci na pravú mieru a povedala, ako to bolo v skutočnosti.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Obvinila ju zo šikany

K incidentu malo dôjsť ešte na základnej škole. „Neznášam ju. Na základnej škole mi bola spolužiačkou. Zbila som ju, lebo mi nadávala do cigánov, no sama má cigánske korene, nakoľko jej otec je cigáň. Hanbí sa za svoj pôvod a neprizná si ho, hoci ja som na to hrdá, že som cigánka a vôbec sa za to nehanbím,“ znelo obvinenie, ktoré žena napísala do komentárov k článku o Jennifer.

Informácie o tom, že sa vraj Jennifer hanbí za svoj rómsky pôvod sa hneď chytili zanietené diváčky Ruže pre nevestu a otvorili diskusiu o tom, či je to naozaj tak. Aj tu sa však rýchlo v komentároch našli ženy, ktoré majú Jennifer poznať osobne a vysvetlili, že to takto nie je. „Jennifer nie je Rómka. Nikdy nebola a nikdy ani nebude. Poznám celú jej rodinu,“ napísala jedna komentujúca.

Neskôr sa v komentároch dokonca objavila údajná sesternica Jennifer, ktorá sa jej tiež rozhodla zastať. „Holky, bláznite? Jennifer nie je Rómka, kde na to chodíte? Je mi to sesternica, žili sme v 1 meste dlhé roky a poznám celú rodinu,“ vysvetlila.

Jennifer zareagovala na obvinenia

Najnovšie články