Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Zo zahraničia

23. apríla 2024

Ruský útok dronmi na Odesu zranil deväť ľudí, medzi nimi aj deti. Mesto hlási tiež škody na infraštruktúre



Deväť ľudí vrátane štyroch detí utrpelo zranenia v dôsledku ruského útoku dronmi na mesto Odesa v noci na utorok. Informuje o tom spravodajský web Kyiv Independent, ktorý cituje tamojšieho gubernátora



Zdieľať
iran_russia_drone_sanctions_81035 66ffb0f0d38a432f8a08382ed15fd6d0 676x451 23.4.2024 (SITA.sk) - Deväť ľudí vrátane štyroch detí utrpelo zranenia v dôsledku ruského útoku dronmi na mesto Odesa v noci na utorok. Informuje o tom spravodajský web Kyiv Independent, ktorý cituje tamojšieho gubernátora Oleha Kipera.

Viac o téme: Vojna na Ukrajine



Ukrajinské jednotky protivzdušnej obrany zničili 15 zo 16 dronov Šáhid, ktorými Rusko v noci na utorok zaútočilo, uviedli Vzdušné sily Ukrajiny. Jeden zo zostrelených dronov však spadol na obytnú štvrť Odesy, pričom poškodil domy, obchody a ďalšiu infraštruktúru.

Ruské drony vyštartovali z mysu Čauda na okupovanom polostrove Krym a z územia ruskej Kurskej oblasti, ktorá hraničí s Ukrajinou. Moskva tiež vypálila dve balistické rakety Iskander-M z Belgorodskej oblasti, ktorá leží v juhozápadnej časti Ruska.





Zdroj: SITA.sk - Ruský útok dronmi na Odesu zranil deväť ľudí, medzi nimi aj deti. Mesto hlási tiež škody na infraštruktúre © SITA Všetky práva vyhradené.

   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
Rusko sa z Charkova pokúša interne vysídliť milióny ľudí. Eskaluje útoky a informačné operácie 
<< predchádzajúci článok
Pri Kežmarku v noci horeli štyri domy, o strechu nad hlavou prišli takmer dve desiatky ľudí (foto)