Foto: TASR - Pavol Zachar

Spoločnosť Pierre Baguette s ním nepredĺži spoluprácu.

S bojovníkom rozviazala spoluprácu po prezidentských voľbách spoločnosť Renault Slovensko, teraz sa k nej pridala ďalšia. Attila Végh už nebude robiť kampaň pre Pierre Baguette, upozornili na to tvnoviny.sk.

MMA bojovník a influencer príde aj o spoluprácu so spoločnosťou Pierre Baguette. Riaditeľ spoločnosti Eccomerce Bridge Štefan Polgári túto informáciu zverejnil na sociálnej sieti Linkedln. „Spoluprácu s pánom Véghom nebudeme ďalej predlžovať,“ uviedla spoločnosť v komunikácii s ním.

Odsúdili jeho nekultivovanú komunikáciu na verejnosti

Kým športovec pri Renaulte porušil jeden zo základných bodov v zmluve, že bude apolitický, firma Pierre Bagguete odsúdila jeho nekultivovanú komunikáciu na verejnosti. Attila Végh použil po prvej medializovanej kauze ostré slová na adresu prezidentského kandidáta Ivana Korčoka. Nazval ho „gádžom“ a nešetril ani tých, ktorí kritizovali jeho podporu Petrovi Pellgrinimu.

„Hoci si ctíme všetky občianske práva zakotvené v ústave, vrátane slobody prejavu, považujeme za nemenej dôležité dodržiavanie kultivovanosti komunikácie na verejnosti. O to viac, ak ide o známu osobnosť, akýmkoľvek spôsobom spojenú so značkou,“ dodala spoločnosť Pierre Baguette v odôvodnení svojho rozhodnutia.

Zmluva končí v júni, nepredĺžia ju

Pre Startitup spoločnosť tiež potvrdila, že spoluprácu s Véghom nepredĺži: „Zmluva o spolupráci s pánom Véghom končí v júni a neplánujeme ju predlžovať. Nateraz sa chceme sústrediť na promo našich produktov bez využitia známych osobností.“ uviedla firma Pierre Baguette.

Uložiť článok

Najnovšie články