Neviete, čo si na Netflixe pozrieť? 10 tipov, v ktorých nájdete nielen novšie filmy, ale aj klasiky

Ak neviete, čo si z bohatej ponuky Netflixu vybrať, týchto 10 tipov je práve pre vás.

netflix filmy a serialy sledovanie titulka
Zdroj: Rokas Tenys / Shutterstock.com

V prvej polovici apríla pribudlo do ponuky Netflixu množstvo kvalitných filmov a seriálov a druhá polovica nebude v ničom zaostávať. Ponúkame vám 10 tipov, ktoré určite stoja za to.  

Pozrite sa na prehľad filmov a seriálov, ktoré si môžete pozrieť na Netflixe

Kúzelné pranky Justina Willmana 

Skrytá kamera sa vracia, tentokrát v podaní kúzelníka a komika v jednom, Justina Willmana. Ten v Netflix špeciálne využije svoje úžasné schopnosti na to, aby zostrojil pranky, aké ste ešte nevideli. K tomu mu bude pomáhať aj tím profesionálov, ktorí sa na dobrom nezastavia.  

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Americké graffiti 

Štyria kamaráti zo strednej sa poslednú noc pred tým, ako dvaja z nich odídu na vysokú, rozhodnú, že sa prevezú po meste, pričom budú hľadať darebáctvo a lásku. Film Americké graffiti môžeme považovať za klasický film o dospievaní.  

Battleship 

Možno si pamätáte na časy, kedy ste s kamarátom hrali klasickú hru lodičky. Vo filme Battleship sa táto hra presunie do skutočnosti a planéta Zem sa bude musieť ubrániť záhadnej hrozbe. 

Narodený 4. júla 

Film zachytáva príbeh amerického mariňáka, Rona Kovica, ktorý sa vracia domov z vojny vo Vietname. Doma získava nový zmysel života protestovaním proti vojne, v ktorej kedysi hrdo bojoval. 

Hotel Transylvánia 

Rozprávka Hotel Transylvánia zachytáva netradičnú rodinu. Drakula tu hrá úlohu prehnane starostlivého otca, ktorý sa musí vysporiadať s nápadníkom pre svoju tínedžerskú dcéru.  

Hotel Transylvánia 2 

Pokračovanie obľúbenej rozprávky začína tam, kde posledný film skončil. Mladý párik sa zobral a na svete už majú aj prvé dieťa, malého Dennisa. Drakula tentokrát robí všetko preto, aby dokázal, že Dennis je v skutočnosti upírom a musí teda ostať v Transylvánii.  

Sex v meste 

Nebudeme si klamať, určite ste už o tomto seriálovom fenoméne počuli. Všetkých šesť sérií Sexu v meste však začiatkom apríla prišlo aj na Netflix, čo je ideálna príležitosť ponoriť sa do jedného z najobľúbenejších seriálov znova, alebo ak ste ho nevideli, môžete túto chybu napraviť už dnes.  

Poliš a bandita 

Milovníkov starých filmov zaujme americká klasika Poliš a bandita, v ktorej si zahrala holywoodska ikona Burt Reynolds. Film sa odohráva v časoch prohibície, kedy si zločinci najmú šoféra prezývaného Bandita, aby do 28 hodín previezol z Texasu do Georgie 400 kartónov piva. Popri tom Bandita zoberie so sebou aj nevestu, ktorá ušla z vlastnej svadby.  

Rozpoltený  

Muž s disociatívnou poruchou osobnosti unesie tri mladé dievčatá. Tie musia nájsť spôsob ako utiecť ešte skôr, ako kontrolu prevezme jeho najnebezpečnejšia osobnosť. Film rozpoltený patrí do “superhrdinskej” trilógie režiséra M. Night Shyamalana, do ktorej patria aj filmy Vyvolený a Sklenený. 

Krajina dávnych vekov 

Vydajte sa s malým dinosaurom Nožičkou a jeho priateľmi na cestu naprieč pravekom. Dokážu malí dinosauri nájsť svoje rodiny po veľkom zemetrasení?   

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre