Mimoriadne obľúbený fantasy hit Slovákov od Netflixu končí. Ukážka finále vás nenechá chladným

Nenechajte si ujsť

Fantasy hit čaká veľké finále

Apokalyptický fantasy hit Netflixu Sweet Tooth, ktorý vychádza z populárnej komiksovej predlohy, sa po dvoch odvysielaných sériách čoskoro dočká finále. Netflix zverejnil prvý trailer k posledným epizódam, ktoré do ponuky uvedie už o dva mesiace. Trailer sľubuje zásadnú zmenu prostredia, ako aj odpovede na množstvo kľúčových otázok.

Sweet Tooth sleduje príbeh chlapca Gusa, ktorý so svojím nečakaným spojencom Jeppom cestuje naprieč zdevastovanou krajinou. Svet totiž postihla záhadná pandémia, ktorá vyhubila väčšinu ľudstva a začali sa v ňom rodiť hybridi – deti, ktoré sú sčasti človekom a sčasti zvieraťom.

Prekvapil temným tónom aj výbornými hodnoteniami

V zdevastovanom svete platí právo silnejšieho a nemalá časť preživších je presvedčená, že za pohromou stoja práve hybridi. Gus sa preto pokúša nielen prežiť, ale tiež nájsť svoju matku a ochrániť svojich priateľov, ktorí nikde nie sú v bezpečí. Putovanie zároveň sprevádza množstvo otázok. Kto sú v skutočnosti hybridi? Stoja deti so zvieracími génmi naozaj za smrtiacim vírusom alebo sú novým evolučným krokom prírody?

Práve na tieto otázky bude odpovedať finálna tretia séria, ktorá na Netflix dorazí 6. júna. Streamovacia služba naraz uvedie všetkých 8 dielov a hlavných hrdinov tentokrát zavedie na Aljašku, kde Gus pokračuje v pátraní po svojej mame. Tvorca seriálu Jim Mickle hovorí, že tretia séria opäť prinesie temný tón a na divákov v prípade obľúbených hrdinov čakajú ďalšie nečakané zvraty.

Netflix má čo naprávať

Sweet Tooth na Netflixe štartoval v júni 2021 a išlo o prekvapivý hit. Diváci aj kritici novinku chválili za neopozerané zasadenie, sympatické ústredné duo, ale tiež temnejšie prvky, ktoré tvorcovia na obrazovky vierohodne preniesli z komiksovej predlohy. Seriálu sa výborne darilo aj v sledovanosti, čo Netflix viedlo k potvrdeniu ďalších sérií.

Druhá sezóna sa zamerala skôr na mladších divákov a z temnej atmosféry o niečo ubrala. V hodnoteniach si aj z týchto dôvodov viedla o poznanie horšie, tvorcovia teda majú čo naprávať. Prvý trailer na finále však vyzerá sľubne a pri troche šťastia sa k nám dostane dôstojné zakončenie vydarenej fantasy.

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -