Presunúť na hlavný obsah

Janko Ďurica so snúbenicou sa tešia z vytúženého synčeka: Ako sa Diana cíti po pôrode a aký je malý Janko?

Slovenské celebrity

Nádherný prominentný pár sa pred pár dňami dočkal toho najväčšieho balíčka šťastia a lásky. Diane Kačurovej a Jankovi Ďuricovi sa narodil synček. My sme krásnu mamičku vyspovedali a prezradila aj prvé dojmy z novej životnej úlohy.

Pôvabná a krásna bývalá Miss, ktorá sa dnes pohybuje v oblasti krásy - Diana Kačurová, tvorí so svojím snúbencom, futbalistom Jánom Ďuricom pár už niekoľko rokov. O tom, že sú jeden pre druhého stvorení niet pochýb. Od začiatku dvojica absolútne žiari a na tom sa nič ani časom nemení. Vidieť, že sa ľúbia, majú rovnako usporiadané hodnoty a priority.

Neprehliadnite: Slovenská topmodelka, inžinierka a žena, ktorá miluje ekológiu. Rozhovor s Barborou Bruškovou 

Zasnúbili sa pred dvomi rokmi na vyhliadke vo Vysokých Tatrách a minulý rok na Silvestra oznámili, že sa ich rodina rozrastie. Futbalista má už dcéru Ninku, s ktorou má Diana skvelý vzťah. Malý Janko je už tiež na svete a rodičom robí obrovskú radosť. My sme položili pár otázok čerstvej mamine!

Ako sa cítiš ako čerstvá mamina? 

Cítim sa výborne, samozrejme že po pôrode je telo fyzicky vyčerpané a potrebuje čas, aby sa zregenerovalo, ale pri pohľade na malého, vždy zabudnem na akúkoľvek bolesť, únavu a som šťastná, že si práve mňa vybral za svoju mamu. Je to zázrak!

Aký je malý Janko?

Malý Janko je úžasný, zatiaľ bezproblémové dieťa a ja verím, že to tak aj ostane (úsmev). Pekne papá, spinká, je absolútne rozkošný a keď sa usmeje, mne sa roztápa srdce. 

Čo zatiaľ vnímaš na materstve ako to najkrajšie? 

Keď ho mám v náručí, spievam mu, on sa na mňa pozerá a usmieva sa pri tom, vtedy si poviem, ako som mohla doteraz bez neho žiť, je to naozaj najkrajší pocit na svete.