Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

EROTIKA na červenom koberci: Zadok v tangáčoch a... Bradavky ukazovali muži aj ženy!

Módne kreácie z Idolo Awards Zobraziť galériu (5)
Módne kreácie z Idolo Awards (Zdroj: Profimedia)

MADRID - Provokovať chcel, zdá sa, každý! Počas uplynulého týždňa sa v hlavnom meste Španielska konalo udeľovanie cien Idolo Awards. Ide o odovzdávanie cien jedincom, ktorí tvoria digitálny obsah. A hoci v našich končinách nie sú až tak známi, kreácie, v ktorých sa predviedli, jednoducho musíte vidieť.

Idolo Awards sú ceny, ktoré akoby určujú obľúbenosť osobností z rôznych oblastí, ktoré pôsobia v online svete. Kategórií je viacero. Spomenúť možno napríklad životný štýl, humor, gastronómiu, či zvyšovanie sociálneho povedomia. 

Ak by sa mala udeliť cena jedincovi, ktorý mal v ten večer najodvážnejší model, rozhodovanie by bolo náročné. Väčšina hviezd totiž stavila na poriadne provokatívne kreácie. 

Angela Rozas Saiz, ktorá má vlastnú značku luxusného domáceho oblečenia a pyžamových setov, stavila na červené šaty so šnurovačkou vzadu. Tú mala (ne)uviazanú tak, že sa každému naskytol pohľad na jej červené tangáče a odhalený zadok. 

Angela Rozas Saiz
Zobraziť galériu (5)
Angela Rozas Saiz  (Zdroj: Profimedia)

Viaceré prítomné dámy zvolili odvážne modely šiat s rafinovaným strihom, pod ktoré si nemohli dať podprsenku. Takú kreáciu mala na sebe napríklad 20-ročná youtuberka Sofia Surferss. Prsia rafinovaným spôsobom ukázala aj Alba Paul, ktorá sa venuje cestovaniu.    

Sofia Surferss
Zobraziť galériu (5)
Sofia Surferss  (Zdroj: Profimedia)

Alba Paul
Zobraziť galériu (5)
Alba Paul  (Zdroj: Profimedia)

Na priesvitný materiál stavili aj niektorí prítomní páni. Za všetkých možno spomenúť dizajnéra menom Eduardo Navarrete, ktorý tak nechal vyniknúť svoje svaly.

 Eduardo Navarrete
Zobraziť galériu (5)
Eduardo Navarrete  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Idolo Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu