Foto: Instagram - sns_sk (reprofoto)

SNS je podobnými videami známa.

Rudolf Huliak, poslanec parlamentu a neúspešný kandidát na post ministra životného prostredia, je známy svojimi kontroverznými vyjadreniami. Slovenská národná strana však dnes na svojom oficiálnom instagramovom účte zverejnila mimoriadne absurdné video, aké zrejme nemá obdobu.

Huliak, záchranca zelene

Hlavnou postavou bizarného videa je práve Huliak. Ten sa v ňom nachádza pravdepodobne vo svojej kancelárii v priestoroch Národnej rady Slovenskej republiky a fajčí cigaru. Vydýchne dym do rastlinného terária, ktoré následne uzavrie.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Slovenská národná strana (@sns_sk)

„No, takto si my tu žijeme. V súzvuku CO2 a rastlinka nám krásne rastie,“ tvrdí Huliak. Takáto terapia vraj rastline náramne pomáha, pretože „išla chcípnuť“ a po mesiaci ide teraz „roztlačiť ikebanu“. Nie je úplne jasné, aký je účel tohto videa a čo ním chcel autor povedať, no minimálne ide o zvláštnu komunikáciu zo strany poslanca.

Huliak však v minulosti spochybňoval klimatickú krízu a konšpiroval o vypúšťaní CO2. Slovenská národná strana je navyše známa podobne bizarnými videami. V minulosti napríklad Andrej Danko zverejnil príspevok, na ktorom natiera dvere. Vraj išlo o spôsob psychorelaxu.

Uložiť článok

Najnovšie články