Dobré noviny
VIDEO: Márii Čírovej rastie obrovská konkurencia. Jej dcérka Zoe všetkých dojala nádherným hlasom
Romana Mináriková
Romana Mináriková

VIDEO: Márii Čírovej rastie obrovská konkurencia. Jej dcérka Zoe všetkých dojala nádherným hlasom

— Foto: Instagram/mariacirova

Jedenásťročná Zoe zdedila po rodičoch obrovský talent.

Speváčka Mária Čírová je nielen obľúbenou hudobníčkou, ale predovšetkým mamičkou troch rozkošných detí - dcérky Zoe a synov Huga a Rubena. Práve prostredná dcéra Zoe, ktorá si už nejaký čas razí svoju vlastnú cestu šoubiznisom, dostala od mamy do vienka aj obrovský talent. Svojím nádherným spevom teraz dojala tisícky fanúšikov.

Niet pochýb, že Zoe po oboch rodičoch zdedila aj umelecké nadanie. V minulosti sa objavila nielen v seriáli Oteckovia, ale aj v špeciálnom detskom vydaní Tvoja tvár znie povedome, kde sa zahrala na Daru Rolins.

So spevom však po tomto projekte neskončila, práve naopak. „Ďakujeme Katy Perry za tento fantastický song! Jedenásťročná Zoe v šatni po dnešnom koncerte v Ružomberku spieva Braňovi Kostkovi z Fragile. Milujem,“ napísala pyšne Mária pri videu, na ktorom Zoe sebaisto spieva pieseň Unconditionally.

„Krásny anjelsky čistý hlások po mamine. Ja vás zbožňujem,“ chválili malú slečnu v komentároch fanúšikovia jej slávnej mamy. „To je hlas, verím, že čoskoro s vami na pódiu,“ pridávajú sa ďalší. Talent malej Zoe však neunikol ani slovenským umelcom. „Je to tam!“ napísala v komentároch Nela Pocisková a pridali sa aj Miro Jaroš či Barbora Švidraňová.

Už ste čítali?