Takéto niečo by jej v kráľovskej rodine určite neprešlo. Meghan Markle oznámila obrovskú novinku

Hyriaková Kristína

Foto: profimedia

Uprostred rôznych závažných správ od členov kráľovskej rodine sa zdá, že Sussexovci si robia, čo len chcú. Snažia sa udržať nad vodou a určite aj zarobiť si na svoj životný štýl, na ktorý sú zvyknutí. Najnovšie sa objavila veľká novinka v živote Meghan Markle.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako informuje portál Page Six, Meghan Markle uviedla v rámci svojho projektu American Riviera Orchard svoj prvý produkt. Je ním čerstvý pohár džemu. Jej blízki priatelia v pondelok na sociálnych sieťach zdieľali fotografie ovocných pohárov s pečiatkou s názvom a logom spoločnosti.

Nový produkt

Dizajnérka Tracy Robbins zverejnila na Instagrame v príbehoch fotografiu džemu v košíku naplnenom citrónmi a poďakovala sa Meghan Markle za zaslanie darčeka. „Ďakujem za chutný košíček. Absolútne milujem tento džem, takže si nie som istá, či sa s niekým podelím,“ napísala.

Známe osobnosti si jej prvý výrobok pochvaľujú a fanúšikovia sú zvedaví, čo vymyslí ďalej a na aké pochúťky sa môžu ešte tešiť. Zdá sa tiež, že svoje súkromie si na čas opäť prestali strážiť, pretože s nimi všade chodia kamery. Sussexovci rozbiehajú ďalšie projekty pre streamovacie spoločnosti, takže sa fanúšikovia môžu tešiť na nový pohľad do ich životov.

Najnovšie články