Neuveríte, čo prezradili tanečníci z Let’s Dance. Takto je to s ich tanečnými partnerkami

Dana Kleinová

Foto: Instagram (letsdance.markiza)

Tanečníci z Let’s Dance v rozhovore prehovorili nielen o svojich súčasných tanečných partnerkách, ale aj o tých predošlých.

Článok pokračuje pod videom ↓

Vilda Šír, ktorý v tejto sérii tancuje so speváčkou Tinou a Matyáš Adamec, ktorý tancuje s herečkou Petrou Dubayovou, sa objavili v najnovšej epizóde Close Friends od Refresheru. Obaja nie sú v Let’s Dance prvýkrát, a tak dostali príležitosť porovnať svoje súčasné tanečné partnerky s tými predošlými.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER Slovensko (@refreshersk)

Porovnanie partneriek

Obaja tanečníci dostali možnosť porovnať svoje partnerky. Ako prvý sa tejto úlohy zhostil Vilda, ktorý si zaspomínal na Zuzanu Šebovú. „S ňou bola veľká sranda. Doteraz sme kamaráti,“ prezradil Vilda. „Tiež suprová, talentovaná, šikovná, zábavná“, povedal zas na adresu Janky Kovalčíkovej a potom dodal: „A s Tinkou to isté. Ja sa nemôžem sťažovať.“ 

„Ja som tiež vystriedal dve perfektné partnerky, takže sa mi to ťažko porovnáva,“ priznal Matyáš a dodal: „So všetkými to bolo skvelé.“ 

A hoci obaja dostali otázku na silné a slabé stránky svojich súčasných a predošlých partneriek, našli len pozitíva a priznali, že mali iné skúsenosti s inými partnerkami, vždy mali na partnerky šťastie a nemajú sa na čo sťažovať. Dokonca ani na to, že by ich súčasné partnerky meškali na tréningy, keďže, ako tanečníci priznali, sú to oni, kto zvykne meškať.

Kto z nich je lepší tanečník

Najnovšie články