Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Agrokomplex nabytok a byvanie gardenia vystava1.jpg
Foto: NitraDen.sk
17. apríla 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.sk Diskusia()

Na nitriansky Agrokomplex opäť mieria výstavy Gardenia a Nábytok a Bývanie, nenechajte si ich ujsť

Medzinárodný veľtrh Nábytok a Bývanie, Gardenia 2024 v Nitre otvára dvere pre všetkých nadšencov interiérov a záhrad. Nájdete tu inšpirácie do záhrad, nábytok aj zariadenie od klasiky, až po moderné trendy. 

Pripravte sa na jedno z najvýznamnejších podujatí v oblasti nábytku, dizajnu a architektúry v strednej Európe. Je tu 32. ročník medzinárodného veľtrhu Nábytok a Bývanie, ktorý sa koná od 24. do 28. apríla 2024 v Agrokomplexe v Nitre. V rovnakom dátume je tu tiež pre milovníkov záhradného umenia výstava Gardenia, ktorá predstavuje najnovšie trendy v záhradnej architektúre a pestovateľstve, a to už po 26. raz.

Veľtrh Nábytok a Bývanie je tu pre vás so širokou ponukou kvalitného nábytku a jedinečných doplnkov do vášho vysnívaného domu či bytu. Navyše nebude chýbať ani výstava Gardenia, ktorá vtiahne návštevníkov do voňavého pestrofarebného raja kvetov, kríkov, ovocných stromov, skalničiek, sukulentov a potrieb pre záhradkárov.

Každoročne sa tak na týchto veľtrhoch stretáva široká škála vystavovateľov z domova aj zo zahraničia, predstavujúcich najnovšie trendy v oblasti nábytku, bytových doplnkov, dizajnu a architektúry, ale aj záhradníctva a výsadby.

Príďte si po inšpirácie, ako si vytvoriť nádherné kvetinové záhony, ako usporiadať záhradu tak, aby bola praktická, poskytovala priestor na pestovanie zeleniny a ovocia, no bola zároveň aj priestorom pre oddych a relax. Okrem veľkého množstva kvetov a drevín majú na výstave zastúpenie aj grily, skleníky, altánky, záhradné domčeky, bazény, vírivky a ďalšie záhradné príslušenstvo. Rady na nezaplatenie vám poskytnú odborníci na pestovanie kaktusov, exotických rastlín, kvetín, drevín či skalničiek.

Svet záhrad, nábytku a bývania sa neustále mení, a tento ročník opäť sľubuje predstavenie inovácii, kreatívnych nápadov a revolučných konceptov, ktoré redefinujú spôsob, ako vnímame a zariaďujeme naše domovy. Okrem prehliadok záhradníčenia, nábytku a dizajnu, ponúka veľtrh aj bohatý sprievodný program, vrátane diskusií s odborníkmi, ukážok moderných technológií a praktických workshopov.

Vďaka návšteve a zakúpenému vstupnému môžete dokonca i zariadiť svoj domov, všetky zakúpené vstupenky na veľtrh Nábytok a Bývanie + Gardenia sú zlosovateľné. Lístky si môžete zakúpiť online alebo na mieste. Vstupenky aj detailné informácie nájdete na stránke Agrokomplex Nitra.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X